Mallisto

Suositut filtterit
60 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Klassinen ja moderni lyövät kättä Barbourin valikoimassa

Perinteikkään brittibrändi Barbourin perusti vuonna 1894 John Barbour. Vaatemerkin toiminta on yhä edelleen Barbourin perheen hallussa, ja nyt merkkiä johtaa jo viides sukupolvi. Brittiläinen laatumerkki tunnetaan maailmalla etenkin yhdestä tuotteestaan: öljykangastakista. Takki syntyi, kun brändin perustaja ryhtyi kehittelemään sopivaa työtakkia Iso-Britannian vaihtelevissa sääoloissa työskennelleille ulkotyöläisille. Öljykangastakki on edelleen merkin lippulaivatuote, ja tuote valmistetaan yhä edelleen merkin kotikonnuilla. Tuotetta on toki kehitetty eteenpäin vuosikymmenten varrella, mutta sen idea on yhä sama: suojata käyttäjää kostealta ja kolealta säältä.

Nykyään Barbour tarjoaa kattavan valikoiman vaatteita vapaa-aikaan ja ulkoiluun. Brändi on levittäytynyt kymmeniin maihin ympäri maailmaa. Se kunnioittaa juuriaan Britannian maaseudulla, mutta vuosikymmenien saatossa brittiläismerkki on laajentunut kattavaksi lifestyle-brändiksi. Nykyään sen tuotteet istuvat täydellisesti myös kaupunkilaiselämään. Perinteinen merkki vaatettaa sinut päästä varpaisiin, ja vaihtoehtoja löytyy etenkin aktiivista elämäntyyliä arvostavien tarpeisiin.

Löydät Barbour-valikoimasta muun muassa t-paidat, pikeepaidat ja välikausitakit. Takkeja on nykyään tarjolla monessa eri tyylissä ja mallissa. Löydät valikoimasta toimivia ja selkeitä käyttövaatteita arkeen. Barbourin logo on valoa säteilevä majakka. Logo komeilee näyttävästi monissa merkin t-paidoissa, collegepaidoissa ja muissa vaatteissa. Muista, että Zalandon kautta voit halutessasi tilata tuotteet kotiovelle asti.

Takit, joihin voit luottaa

Barbourin takeissa on brittihenkistä ajatonta eleganssia. Ajattomuuden ansiosta sukupolvi toisensa jälkeen löytää merkin klassiset takit ja muut vaatteet. Ryhdikäs tummanvihreä öljykangastakki on edelleen oleellinen osa brändin tarjontaa, mutta tutustu rohkeasti myös muihin takkimalleihin. Monet niistä tarjoavat erinomaisen suojan erilaisia sääoloja vastaan. Pitkälle kehitetyt takit kestävät aikaa ja kaikenlaisia olosuhteita. Vaikka ajat muuttuvat, klassikkotakki pysyy matkassa.

Valitse vaatekaappiisi esimerkiksi kevyesti vuorattu tikkitakkityylinen välikausitakki. Siisti takki on saatavilla muun muassa tummansinisenä ja tummanruskeana. Tässä takissa viihdyt sekä kävelyretkillä luonnon helmassa että kaupunkielämän sykkeessä. Välikausitakkeja kuuluu merkin valikoimaan monissa eri malleissa. Voit valita takin pienellä pystykauluksella tai klassisella vakosamettikauluksella. Pystykauluksessa on modernimpi ote, kun taas vakosamettikaulus edustaa brittiläisen muodin perinteistä henkeä.

Kevyet erähenkiset välikausitakit antavat suojan lauhoilla säillä. Pitkä parkamallinen takki antaa puolestaan todella hyvän suoja tuulelta. Pitkiä parkatakkeja on tarjolla sekä tummansinisenä että perinteisenä metsänvihreänä. Kevyet tuulitakit toimivat mainiosti vuoden lämpimimpinä kuukausina. Niitä on tarjolla useissa eri väreissä aina mustasta syvän vihreään. Jos etsit tasokasta kevyttä takkia arkeen ja vapaa-aikaan, valitse suosikkisi valikoimasta.

Hillityt perusvaatteet arjen pelastukseksi

Täydennä perusvaatevarastoasi ajattomilla Barbourin t-paidoilla, collegepaidoilla ja pikeepadoilla. Tämän ajattomampia arkivaatteita on vaikea löytää. Paidoissa käytetään raikkaita värejä, kuten puhtaanvalkoista, sinisen eri sävyjä ja vihreää. Lisäksi valikoimasta löytyy väripilkkuja, kuten keltaisia ja vaaleanpunaisia t-paitoja. Näissä paidoissa näytät takuuvarmasti hyvältä salilla, kadulla ja lenkillä. Laadukkaiden materiaalien ansiosta logot, muodot ja värit säilyttävät loistonsa runsaastakin pesusta huolimatta.

Haluatko kasata siistimmän lookin töihin tai vapaa-aikaan? Yhdistä esimerkiksi pikeepaita tai tumma kauluspaita, kevyesti topattu tikkitakki napakalla kauluksella sekä tyylikkäät chino-housut haluamassasi sävyssä. Pikeepaitoja kuuluu valikoimaan sekä lyhyt- että pitkähihaisena. Mikäli pidät pikeepaidoista, brittimerkin valikoimasta niitä löytyy. Testaa käytössä esimerkiksi uniikkia mallia, jonka juju löytyy kauluksesta. Metsänvihreään paitaan on yhdistetty pinkki kaulus ja yönsiniseen turkoosinsininen. Puhtaanvalkoinen pikeepaita on tietenkin klassinen ja ajaton vaatevalinta minne tahansa, kaduilta golfkentille. Kirkkaansinisestä pikeepaidasta saat arkeen energiaa, kun taas persikkainen korallinsävy tuo pehmeyttä lookiisi.