Suodatin1

Barker
Mallisto

2 tuotetta

Brittimerkki Barker on avain täydelliseen kenkätyyliin. 1800-luvun lopulla perustettu Barker valmistaa klassisia nauhakenkiä, puvunkenkiä ja nilkkureita, joissa yhdistyvät parhaat kengänvalmistuksen perinteet sekä harkittu annos ajankohtaisia trendejä.

Iso-Britanniassa valmistettavat perinteiset kengät ovat ehdottoman trendikkäät juuri nyt. Ajattomasti muotoiltuja, klassisia jalkineita käytetään monenlaisten asukokonaisuuksien seurana. Ne kuuluvat niin huoliteltuun dapper-tyyliin kuin näyttävään, aavistuksen dandymäiseen urbaaniin tyyliinkin. Barkerin mallistosta löytyy myös täydellisiä kenkiä juhla-asujen seuraksi, olivat kyseessä sitten häät tai valmistujaiset!

Barker on avain harkitun trendikkääseen ilmeeseen

Huolitellut, elegantit ja minimalistiset nauhalliset miesten kävelykengät yhdistetään puvun lisäksi nyt herkullisen värisiin chinoihin ja rentoon yläosaan. Valitse esimerkiksi raikkaat vaaleanvihreät tai punasävyiset chinot ruskeiden kävelykenkiesi seuraksi. Yläosaksi sopii kauluspaita ja yksivärinen neulepaita. Viimeistele asu trendikkäästi makeasti kuvioiduilla sukilla! Dapper-tyylisesti kengät voi yhdistää myös suoriin housuihin sekä kauluspaidan ja liivin yhdistelmään. Klassista tyyliä muodikkaasti noudattavan ilmeen viimeistelee tietenkin rusetti.

Huippumuodikkaita ovat myös mokkasiinisaumalla viimeistellyt nauhattomat miesten juhlakengät. Ne sopivat tietenkin loistavasti hyvin istuvan, kapealinjaisen puvun kanssa. Mutta tyylitaiturit yhdistävät ne nyt myös aavistuksen alimittaisiin chinoihin tai revittyihin, kapeisiin farkkuihin, joiden lahkeita on hiukan kääritty. Yläosaksi sopii rento pellavainen kauluspaita tai minimalistista ilmettä korostava hyvin istuva valkoinen t-paita. Asukokonaisuutta voi vielä täydentää klassisella hatulla!

Barkerin klassiset chelsea-tyyliset nilkkurit kuuluvat klassisuudestaan huolimatta myös urbaaniin tyyliin. Moitteeton, tyylikäs asukokonaisuus syntyy modernien nilkkureiden, kapeiden farkkujen, kauluspaidan ja trenssin yhdistelmästä!

Yhdistät helposti