Baukjen suhtautuu intohimoisesti naisten vaatteiden laadukkuuteen. Se suunnittelee ylellistä muotia tyylitietoisen pukeutujan jokapäiväiseen käyttöön. Tämä brändi tähtää täydellisyyteen myös vaatteiden istuvuudessa ja räätälöinnissä. Arvostamme sen vaivattomasti yhdisteltäviä vaatteita! Nämä muotiluomukset ovat osa nykynaisen toimivaa vaatekaappia, josta ammennetaan asu joka tilanteeseen. Tämä huippumerkki myötäilee viimeisimpiä trendi-ideoita, mutta pitää silti suunnittelunsa persoonallisena. Näistä upeista vaatekappaleista loihdimme näyttäviä asuja, joiden yksityiskohdatkin sopivat muotitietoisen makuun.

Baukjen suunnittelee tulevaisuuden klassikoita

Tämä itsevarma huippumerkki inspiroi trenditietoista naista omaperäiseen pukeutumiseen. Löydämme siltä elegantteja asukokonaisuuksia uskottavaan bisnestyyliin. Työasun tyylikäs ilme syntyy esimerkiksi vartaloa seurailevalla mekolla. Se voi alkaa ylhäältä korkealla kauluksella ja jatkua polven alle kohti kauniita korkonilkkureita! Jos etsit erityisesti johtotason tyyliä, brändin simppeli mekko kaipaa seuraansa vain huippumuodikkaan ruutubleiserin. Jakussa saa nyt olla myös hiukan väljyyttä ja suoralinjainen 80-luvun istuvuus. Tämän brändin moderni suunnittelu antaa tilaa naiselliselle asustamiselle. Huikeat korkokengät ovat rohkean pukeutujan valinta kauniin haalarin kanssa. Räväkkyyden voi varmistaa vielä viehkeästi muotoillulla laukulla. Nyt korostetaan taas vyötäröä, riemuksemme leveät vyötärövyötkin ovat palanneet feminiinisiä siluetteja kaunistamaan! Off shoulder tai cold shoulder ovat huipputrendikkäitä vaihtoehtoja. Ne häikäisevät myös modernissa iltatyylissä. Niiden kanssa yhdistämme upeita kaulakoruja, joissa on kekseliäisyyttä, runsautta ja kerroksellisuutta.

Huippumuotia vaativiin bisnestapaamisiin ja ihaniin iltamenoihin

Baukjen tietää tarkkaan, mitä tarvitaan nuoren naisen carderobiin juuri nyt! Näissä vaatteissa mennään trendikkäänä kohti kokouksia ja muita kiireisen päivän haasteita. Tämän huippumerkin ajattomissa puseroissa ja housuissa on häivähdys modernia luksushenkeä. Se näkyy myös leikkauksissa ja huolellisessa toteutuksessa. Tarkkaan harkitut detaljit ovat varman tyylikkäitä tehokeinoja. Mekkojen ja puseroiden kaula-aukot on muotoiltu kauniiksi. Ne käyvät hyvin yhteen skandityylisten ja minimalististen jakkujen tai päällysvaatteiden kanssa. Toisinaan niitä on koristeltu vaikuttavan näköisesti ristikkäisillä nauhoilla. Huomiota kiinnitetään myös sievillä taakse solmittavilla nyöreillä. Baukjenin naisten vaatteita koristavat persoonallisesti sijoitetut naiselliset rypytykset ja laskokset. Näyttävät kietaisuleikkaukset herättävät heti huomiota vartalonmukaisissa asuissa. Trendikkäät pysty- ja vaakaraidat villitsevät selkeälinjaisissa vaatteissa. Brändin värimaailma on pääosin hillitty ja aikaa kestävä. Joukosta pilkahtaa syviä trendisävyjä ja kirkkaana hehkuvia uskaliaita kohokohtia. Niihin liitetään sävyihin sopivia kenkiä ja suuria ostoskasseja.

Yhdistele ja sekoita