Ryhdikäs, naisellinen ja samalla sopivan leikkisä look? Asukokonaisuus, josta löytyy sekä flirttiä että huolellisuutta, on aina ajankohtainen. Tyylipuhdas stailaus syntyy helposti, kun esittelet vaatekaapillesi skarppeja muodin ykkösvalintoja. Naisellinen BCBGeneration loihtii tyyliisi hehkua, joka toimii niin vapaa-ajalla kuin juhlahumussa!

BCBGeneration on vaatevalmistaja, jonka muotiasenne on ihailtavan itsevarma. Simppeli ja vakuuttava arjen pukukoodi viehättää niin tarkkoja tyylimuusia kuin boheemin chic-tyylin ystäviä. Mallistot ovat kombo raikasta trendikkyyttä ja ajatonta linjakkuutta. Arkipäivien pukeutuminen saa välittömän ryhtipäivityksen vaatteista, jotka istuvat niin toimistolle kuin illallisille.

BCBGeneration – täsmätyylin viehkeyttä parhaimmillaan

BCBGeneration inspiroituu autenttisen rohkeasta muotiasenteesta. Merkki onkin tunnettu tyylitärpeistä, joissa kohtaavat elegantti leikkisyys ja viileä naisellisuus. Mallistojen priimalaatuinen design tuo vaatekaappiisi mielenkiintoista hohtoa, joka toimii näyttävänä tyylikäyntikorttina. Selkeälinjainen, sopivan särmikäs stailaus onkin vaatekaappisi paras ystävä! Nämä mallistot muistuttavat, että ripaus huoliteltua glamouria toimii loistavasti myös arkipukeutumisessa.

Kun kaveeraat naisellisten tyylitärppien kanssa, asukokonaisuuksien suunnittelu sujuu kuin leikki. BCBGeneration mätsää tyylin kulmakiviä niin katutyylin stailaukseen kuin hillittyyn business-henkiseen ilmeeseen. Elegantti midi-mittainen mekko on modernin tyylimuusan ystävä. Mielenkiintoiset leikkaukset ja halkiot annostelevat mekkotyyliin näppärää flirttiä. Maksimittainen leninki toimii puolestaan niin lomamatkoilla kuin street-tyylissä. Nilkkoihin ulottuvat helmat ovat oivallinen valinta esimerkiksi tennareiden ja farkkutakin parina. Mallistoista löydätkin voittajakomboja ravistelemaan farkkutyyliä tai huolettomien viikonloppujen pukukoodia. Siluettimainen cocktail-mekko on puolestaan vuorenvarma valinta silloin, kun etsit täsmätyyliä illalliskutsuille. Ryhdikäs päällystakki ja koroilla varustetut avokkaat ovat nappivalinta helmojen pariksi. Terävät kärjet ja kiiltävä pinta ovat omiaan skarpin asukokonaisuuden jalkineina. Laadukas bleiseri istuu niin naisellisen haalariasun kuin kangashousujenkin kaveriksi. Valitse asusteet fiiliksen ja tilaisuuden mukaan: metallinhohtoiset korut toimivat silloinkin, kun arkityyli kaipaa loistokkaan pikapäivityksen.

Tutustu myös