Mallisto / BCBGeneration

Merkki
Hinta
34
34
148
148

81 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
Maksimekko - bittersweet Maksimekko - black Juhlamekko - bittersweet Vapaa-ajan mekko - optic white Juhlamekko - dark navy Vapaa-ajan mekko - dark navy Maksimekko - black Vapaa-ajan mekko - whisper pink Juhlamekko - optic whit Juhlamekko - black Juhlamekko - splash Juhlamekko - apple Juhlamekko - black Juhlamekko - cranberry Juhlamekko - black Vapaa-ajan mekko - frost blue NOEL - Sandaalit nilkkaremmillä - cornflower NOEL - Sandaalit nilkkaremmillä - black NICO - Korolliset sandaalit - taupe FAY - Korolliset sandaalit - sand/natural FAY - Korolliset sandaalit - shell HOUSTON - Korolliset pistokkaat - taupe HAYES - Korolliset avokkaat - chalk MARCI - Avokkaat - chalk HOUSTON - Korolliset pistokkaat - peony HARRAH - Korolliset avokkaat - cornflower NICO - Korolliset sandaalit - black Vapaa-ajan mekko - dark navy Vapaa-ajan mekko - rose smoke Juhlamekko - black Haalari - black Bleiseri - off white Trikoomekko - indigo combo Vapaa-ajan mekko - black Vapaa-ajan mekko - stormysea Juhlamekko - black Bleiseri - apple Vapaa-ajan mekko - deep green Pitkähihainen paita - black/multi Vapaa-ajan mekko - black Juhlamekko - deep blue Vapaa-ajan mekko - blushpowder Juhlamekko - black Vapaa-ajan mekko - black Maksimekko - black Bleiseri - blacksilver MIX - Juhlamekko - dark navy Juhlamekko - black Haalari - black Juhlamekko - black Bleiseri - dusty olive Juhlamekko - deep blue Haalari - black Haalari - stormy sea Haalari - black Neulemekko - black Haalari - olive

Ryhdikäs, naisellinen ja samalla sopivan leikkisä look? Asukokonaisuus, josta löytyy sekä flirttiä että huolellisuutta, on aina ajankohtainen. Tyylipuhdas stailaus syntyy helposti, kun esittelet vaatekaapillesi skarppeja muodin ykkösvalintoja. Naisellinen BCBGeneration loihtii tyyliisi hehkua, joka toimii niin vapaa-ajalla kuin juhlahumussa!

BCBGeneration on vaatevalmistaja, jonka muotiasenne on ihailtavan itsevarma. Simppeli ja vakuuttava arjen pukukoodi viehättää niin tarkkoja tyylimuusia kuin boheemin chic-tyylin ystäviä. Mallistot ovat kombo raikasta trendikkyyttä ja ajatonta linjakkuutta. Arkipäivien pukeutuminen saa välittömän ryhtipäivityksen vaatteista, jotka istuvat niin toimistolle kuin illallisille.

BCBGeneration – täsmätyylin viehkeyttä parhaimmillaan

BCBGeneration inspiroituu autenttisen rohkeasta muotiasenteesta. Merkki onkin tunnettu tyylitärpeistä, joissa kohtaavat elegantti leikkisyys ja viileä naisellisuus. Mallistojen priimalaatuinen design tuo vaatekaappiisi mielenkiintoista hohtoa, joka toimii näyttävänä tyylikäyntikorttina. Selkeälinjainen, sopivan särmikäs stailaus onkin vaatekaappisi paras ystävä! Nämä mallistot muistuttavat, että ripaus huoliteltua glamouria toimii loistavasti myös arkipukeutumisessa.

Kun kaveeraat naisellisten tyylitärppien kanssa, asukokonaisuuksien suunnittelu sujuu kuin leikki. BCBGeneration mätsää tyylin kulmakiviä niin katutyylin stailaukseen kuin hillittyyn business-henkiseen ilmeeseen. Elegantti midi-mittainen mekko on modernin tyylimuusan ystävä. Mielenkiintoiset leikkaukset ja halkiot annostelevat mekkotyyliin näppärää flirttiä. Maksimittainen leninki toimii puolestaan niin lomamatkoilla kuin street-tyylissä. Nilkkoihin ulottuvat helmat ovat oivallinen valinta esimerkiksi tennareiden ja farkkutakin parina. Mallistoista löydätkin voittajakomboja ravistelemaan farkkutyyliä tai huolettomien viikonloppujen pukukoodia. Siluettimainen cocktail-mekko on puolestaan vuorenvarma valinta silloin, kun etsit täsmätyyliä illalliskutsuille. Ryhdikäs päällystakki ja koroilla varustetut avokkaat ovat nappivalinta helmojen pariksi. Terävät kärjet ja kiiltävä pinta ovat omiaan skarpin asukokonaisuuden jalkineina. Laadukas bleiseri istuu niin naisellisen haalariasun kuin kangashousujenkin kaveriksi. Valitse asusteet fiiliksen ja tilaisuuden mukaan: metallinhohtoiset korut toimivat silloinkin, kun arkityyli kaipaa loistokkaan pikapäivityksen.

Tutustu myös