Katalogi

Suositut filtterit
1 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Be edgy tuo uskaliasta särmää pukeutumiseesi. Muotoonsa leikatut sekä taidokkaasti että kestävästi tikatut nahkatakit käyvät kapinaa halpoja keinonahkatakkeja vastaan. Mikään ei kuitenkaan päihitä aitoa! Eivät sen enempää huokeat hinnat kuin nopea valmistuskaan riitä puolustelemaan feikin valintaa. Aito tulee aina edullisemmaksi ajan kuluessa sillä huolellisesti viimeistelty takki kestää päivittäistä käyttöä vuodesta toiseen.

Rokkaava asenne on kapinaa huonoa vastaan ja hyvän puolesta. Näytä, että välität, ja vaadi parempaa huomista pukeutumalla vaatteisiin, jotka näyttävät upeilta pitkään, ja jättävät jälkeensä vain uuden, rohkean maailman.

Be Edgy - muodikkaasti nahkatakissa

Aiemmin motoristien suosimasta nahkatakista on tullut kaikkien rakastama muotivaate. Be Edgy -nahkatakit sopivat niin trendikkääseen klubipuketumiseen kuin glam rock -tyyliseen iltapukuunkin. Päivätyylin luot helposti heittämällä päälle printtikuvioisen t-paidan, rennot farkut tai chinot ja suosikkirotsisi.

Be Edgy luottaa niin klassisiin värityksiin, ruskeaan ja mustaan, kuin raikkaampiin vaaleisiin sävyihinkin. Aidosta nahasta valmistettu takki on mukavan joustava ja hengittävä. Takki muotoutuu nopeasti omaan vartaloosi ja tuntuu ikiomalta jo muutaman käyttökerran jälkeen.

Miesten Be Edgy -nahkatakki noudattelee raamikkaampaa linjaa kun taas naisten malli vuolee vyötärön kapeaa uumaa. Luo kaikkea muuta kuin valuva androgyyni-look ryhdikkäällä nahkatakilla. Anna niin vartalosi kuin asenteesikin näkyä piilottamatta sitä vaatteiden alle. Biker chic -tyylinen takki on yhtä aikaa tiukka ja naisellisen pehmeä. Maskuliiniset, James Deanin ajotakkia muistuttavat Be Edgy -rotsit imartelevat kaikkia miesvartaloita antaen samalla hiukan pilkettä silmäkulmaan.

Yhdistele ja sekoita