Mallisto

Suositut filtterit

Vau, mitkä korkokengät! Jos puhutaan statement-kengistä, ei voida ohittaa BEBOa. Brändin kokoelma on täynnä toinen toistaan upeampia luomuksia, joissa on todellista attitudea ja särmää. Jos etsit upeita korkoja juhlaan tai vuosisadan bileisiin, voimme lämpimästi suositella tätä kokoelmaa.

BEBO tietää trendit

BEBOn upeat korkokengät ovat uniikkeja jalokiviä, joilla koristelemme nyt persoonallisen tyylin. Merkki luo omintakeista kenkämuotia unohtamatta kuitenkaan, mitkä trendit ovat juuri nyt kaikkien huulilla – kiiltävät pinnat, sametti, erilaiset nauhat ja nyörit, brodeeraukset ja runsas koristeellisuus – BEBO tekee pukeutumisesta jännittävää! Merkin jalkineet on luotu naiselle, joka astelee itsevarmasti omaa polkuaan ja joka ei pistä pahakseen pientä huomiota. Valikoima on täynnä upeita korollisia malleja nilkkureista avokkaisiin mutta myös matalapohjaisia malleja, kuten sandaaleja ja ballerinoja. Pehmeä sametti on supermuodikasta, ja olemme ihastuneita sen glamouriin ilmeeseen, joka tuo tyyliin joko elegantin vivahteen tai ysäriviboja. Kauniisti kimaltelevat metallipinnat ja strassein koristellut hopea- ja kultakengät ovat jokaisen juhlakalun toivelistalla. Niitä voivat koristaa niin suuret rusetit, aistikkaat nyörit kuin reilunkokoiset koristekivet ja strassit. Rohkeat nilkkurit kirkuvan kirkkaan punaisina tai korkeat korolliset saappaat upeilla brodeerauksilla ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, millaiset upeat statement-kenkäsi voisivat olla.

Näyttävät kengät nostavat asusi uudelle tasolle

Jokaisella naisella tulisi olla edes yksi pari uniikkeja korkokenkiä. Statementtisi voi olla villi väri, runsas koristeellisuus tai erikoinen muotoilu. Erikoiset tai näyttävät kengät voivat olla simppelin tyylin katseenvangitsija tai korostaa tyylisi eksentrisyyttä. Ihailevia katseita keräilevät kengät tuovat piristeen myös arjen luottotyyleihin. Mallilla ei ole väliä, kunhan kengät tukevat juuri sinun persoonaasi. Ne voivat olla niin matalakantaiset pistokkaat, huimat piikkikorolliset avokkaat kuin terävät nilkkurit. Stailistimme vinkkaa, että kuumat ylipolvensaappaat ja elegantit korolliset pistokkaat ovat edelleen kokeilemisen arvoinen trendi. Paritamme ylipolvensaappaat lempimekkojen kanssa. Minimitta on paras match korkeille saappaille. Ne istuvat myös arkisempaankin tyyliin skinny-farkkujen, valkoisen t-paidan ja nahkarotsin kanssa. Pistokkaat yhdistämme kaiken kanssa – ne ovat monipuoliset kengät, jotka tuovat korollisena mallina juuri sopivasti pituutta mutta eivät ole liian juhlalliset. Mules-pistokkaat näyttävät erinomaisilta vajaamittaisten ja punteista rispaantuneiden housut kanssa. Nämä kengät saavat aikaan huokausten aallon, kun saavut bilepaikalle – tai vaikka vain toimistolle.

Tutustu myös