Mallisto / Beco

Koko
Merkki
Urheilulaji
Hinta
Väri
Mallisto
2 tuotetta
Lajittelu :

Beco perustettiin jo vuonna 1923. Se toimi aluksi tukkuliikkeenä. 60-luvulla se alkoi tuottaa uimalakkeja. Nykyään tämä yritys valmistaa uimalakkien lisäksi uimapukuja, uintijalkineita, uimalaseja ja vesiurheiluvälineitä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Bad Salzuflenissa Saksassa. Tämä tuotebrändi ottaa ilon irti vaatesuunnittelusta. Sen uima-asuissa hehkuu tulikuuma etelän aurinko ja hillitön elämänilo. Niissä on myös virtaviivaista sporttisuutta vannoutuneille vesiurheilijoille.

On aina mahtavaa päästä uimaan ja nauttimaan vesileikeistä. Haluatko pukeutua trendeihin rannallekin? Becon uimavaatteet antavat auliisti siihen mahdollisuuden. Sen uimapuvut ja bikinit imartelevat ruskettunutta ihoa. Voit käyttää niiden kanssa ihania ranta-asusteita tai kauniita rantamekkoja. Miehille tuotebrändi tekee hillittyjä, mutta myös upeasti erottuvia tuotteita. Valitsetko uimahousut vai uimashortsit? Joe Manganiello kahlailee aalloissa uimashortseissaan. Daniel Graig luottaa samanlaisessa tilanteessa uimahousuihin. Raikkaasti kuvioiduilla uimashortseilla voit kipaista vaikka rantakahvilaan. Lisää vain asuun ilmaisuvoimainen printtipaita. Näistä tyylikkäistä vaatteista kokoat mieleisen rantalookin.

Näyttäydy upeana rannalla Becon uimavaatteissa

Becon uimavaatteissa on runsaasti leikkisyyttä ja kontrastien voimaa. Suunnittelijat ovat antaneet mielikuvituksensa vyöryä lämpimien aaltojen lailla. Oletko sinäkin salaa kaivannut entisaikojen twistillä silattua naisellisuutta? Naisten uima-asuissa on tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, jotka korostavat lempeästi feminiinisyyttä. Urheilulliset naiset valitsevat myös vartalon muotoja seurailevia selkeitä linjoja. Miehekkyyttä saa ilmaista rohkeasti sähäköillä kuvioilla, ruuduilla ja raidoilla. Miehet voivat halutessaan nauttia hillitystäkin rantatyylistä. Lasten rantapukeutumiseen brändi tarjoaa hyväntuulisia kuoseja. Niistä on tehty huomiota herättävän pirteitä yhdistämällä taidokkaasti erilaisia kuviopintoja keskenään.

Raikkaat värisävyt keräävät katseita. Becon vaatteiden yleissävyä voikin kuvata riemukkaaksi.

Becon valikoimasta löydät viimeisintä rantatyyliä koko perheelle.

Yhdistele ja sekoita