Katalogi

Suositut filtterit
17 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ben Sherman on pala paitsi muoti- myös kulttuurihistoriaa. 60-luvun alussa Briteissä perustettu, omistajansa mukaan nimetty brändi on esimerkiksi muusikkojen rakastama ja nuorten miesten muodin edelläkävijä. Linjakas, ajaton mallisto on pitänyt pintansa vuosikymmenten ajan: Ben Sherman on yhtä aikaa vintage-henkinen ja huippumoderni!

Ben Sherman on myös olennainen osa dapper-muotisuuntausta, jossa huoliteltu ilme ja klassiset vaatekappaleet ja asusteet ovat kokeneet uuden nousun. Nyt klassisesti ei pukeuduta ainoastaan kun tilanne sitä vaatii vaan myös omaksi ja muiden iloksi arkena ja vapaa-ajallakin! Merkin juurista, 60-luvun muodista, kielivät hyvin tyköistuvat mallit sekä ryhdikkäät leikkaukset. Mallistoon kuuluu muun muassa makeita pikkutakkeja, huippumuodikkaita trenssejä, ajattomia neuleita, retrohenkisiä t-paitoja ja luonnollisesti – ikonisia kauluspaitoja retro-kuvioilla tai ilman.

Ben Sherman on yhtä aikaa klassinen ja tyrmäävän trendikäs

Ben Sherman -tyyliin sopii harkittu ja maltillinen pukeutuminen. Paidat napitetaan viimeiseen nappiin asti, kengät ovat huolellisesti kiillotetut ja hiukset tarkasti kammatut – aivan kuin 60-luvullakin! Merkin chinot ovat ajattomat ja sopivat niin kauluspaitojen kuin pikkutakkienkin kanssa. Ikoniset pikeepaidat ovat monikäyttöisiä – yhdistä ne esimerkiksi saman merkin napakkaan pusakkaan hyvin istuvien housujen seuraksi. Rennommat elementit, kuten klassinen Ben Sherman -printtipaita, sopivat myös farkkujen kanssa.

Harkittu asukokonaisuus viimeistellään merkin klassisilla jalkineilla. Valikoimaan kuuluvat esimerkiksi huipputyylikkäät, minimalistiset nilkkurit, jotka pääsevät oikeuksiinsa muodikkaiden, aavistuksen alimittaisten housujen kanssa käytettyinä. Ben Shermanin klassiset nauhakengät puolestaan luovat asukokonaisuuteen kuin asukokonaisuuteen ajattoman ilmeen. Ne sopivat nimittäin niin farkkujen ja trenssin kuin pikkutakin ja chinojenkin seuraksi saumattomasti!

Yhdistät helposti