Katalogi

Suositut filtterit

Bertoni luo nuorekasta ja modernia muotia miehille, jotka haluavat panostaa tyylissään mukavuuteen, laadukkuuteen ja uniikkiin ilmeeseen. Tanskalaisen Bertonin design on huippumodernia ja tyyliltään skandinaavisen selkeälinjaista. Merkki ottaa suunnittelussaan huomioon perinteikkäiden klassisten elementtien lisäksi viimeisimmät trendit. Pukujen lisäksi löydät valikoimasta muodikkaat neuleet, takit ja asusteet.

Bertoni on modernin miehen ensi-ihastus

Kutkuttava, uusi ja ikimuistoinen – näin Bertonin omintakeista ja erottuvaa pukudesignia voisi kuvailla. Palle Breckling perusti vaateyrityksen 1972 Tanskan Aarhusissa. Yritys aloitti valmistamalla 3B Bukser -merkkisiä housuja, joiden suosion myötä yritys laajensi toimintaansa miesten pukuihin. Brecklingin mielestä tyylikäs italialainen sukunimi kuvasi täydellisesti tätä kansainvälistä laatumerkkiä. Merkin design tunnetaan nuorekkaan raikkaasta ilmeestä, mukavuudesta ja korkealaatuisista materiaaleista. Se on terävää, puhdasta ja skandinaavisen modernia. Design elää ajassa mukana ja uudistaa perinteikkäitä klassikkoja uudella ilmeellä, jossa saattaa olla viitteitä niin rock and rollista kuin italialaisesta hurmurityylistä. Ympäristön arvostaminen ja luonnon merkitys on juurtunut merkin periaatteisiin ja näkyy kestävinä ja ekologisina ratkaisuina niin materiaaleissa kuin valmistuksessa.

Bertoni luo monipuolista ja helposti yhdisteltävää miesten muotia

Merkin designin ytimenä ovat hyvin istuvat puvut. Kaksi mallistoa, White ja Black, suunnitellaan samalle miehelle, toinen vapaa-ajan ja toinen muodolliseen pukeutumiseen. Valikoima on täynnä uusimpia trendejä, joista voit luoda niin rennon, muodollisen kuin särmikkäämmänkin tyylin. Ruutukuvioinen puku on ajankohtainen. Se on yhtä aikaa hurmaavan vintage-henkinen ja terävä. Luo jännittävän persoonallinen tyyli yhdistämällä siihen printtikuvioinen kauluspaita. Tai riko puku osiin ja voit luoda useita eri tyylejä: ruutukuvioiset housut rennon neuleen kanssa tai ruutubleiseri farkkujen ja kauluspaidan kanssa. Prässätyt housut tuovat alaosaan maskuliinista eleganssia ja volyymia. Yhdistä ne muodikkaaseen neulepooloon tummissa sävyissä – sporttinen bombertakki tuo tyyliin urbaaniin vivahteen siinä missä rustiikkinen nahkatakki tuo lookiin rock and rollia. Sitä voit tuoda myös liivillä, kun sovitat sen t-paitaan kauluspaidan sijaan. Viimeistele tyylisi Bertonin tyylikkäillä asusteilla ja kengillä sekä villakangastakilla.

Tutustu myös