Miehet
Lapset

Mallisto / Beth Richards

Suodatin (1)
    Lajittele
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Kuosi
  • Pintamateriaali
  • Alennus
  • Toimitus
22 tuotetta

Astele tyylikkäänä rannalle! Houkuttavatko lempeiden rantojen tyrskyt ja suojaisat poukamat? Beth Richards luo yksilöllistä muotia, joka erottuu edukseen uimarannalla. Sen sensuellit uimavaatteet edustavat uudenlaista näkökulmaa rohkeiden naisten ranta-asuissa.

Bikinit antavat kivasti mahdollisuuksia trendikkääseen rantapukeutumiseen. Beth Richards tekee bikineistään sporttisia ja naisellisia. Kun pujotat ne yllesi hiekkarannalle, aurinko kultaa ihollesi kauniin rusketuksen. Jos poutapilvet peittävät auringon, vedä bikinien päälle upea ranta-asuste. Olivia Palermo on nähty uimarannalla herkän kepeässä pitsiunelmassa. Sievät bikinit kuultavat elegantisti läpi sen hohtavan valkoisesta kankaasta. Pidätkö enemmän selkeästä tyylistä, kenties täysin läpikuultavasta kankaasta? Kaksiosaisessa uima-asussa saa toki olla enemmänkin kangasta. Peittävämmän yläosan kanssa voit pukea muodikkaan maksihameen. Tässä asussa vaellat vaikka läheiseen rantakahvilaan herkulliselle jäätelöannokselle. Yksiosaisissa uimapuvuissa naisellisuus korostuu, sillä ne ovat samalla myös kauniita muotiluomuksia.

Beth Richards luo muotia kaikille kaunottarille

Jokainen nainen on yksilöllinen. Siksi Beth Richards tekee persoonallista muotia, josta voit löytää omasi. Onko suosikkisi matala alaosa? Bikinihousujen vyötäröissä on matalia ja korkeita vaihtoehtoja. Yläosista valitset napakasti kaarituettuja tai sporttisen toppimaisia malleja. Uimavaatteiden kaula-aukoissa on näyttäviksi toteutettuja vaihtoehtoja. Ne vaihtelevat seksikkään rohkeasta v-mallista hillityn kaarevaan. Sievät röyhelöt olkapään kohdalla lisäävät asujen feminiinisyyttä.

Beth Richards on täyttänyt mallistonsa voimakkailla väreillä, sillä on myös selkeää sävymaailmaa. Elegantti yksivärisyys tuo naisellisten uimapukujen omaperäiset leikkaukset esille. Piristä kaksiosaista asua erivärisillä ylä- ja alaosilla. Voimakkaat kontrastivärit koristavat näyttävästi brändin surffipaitojen urheilullista tyyliä. Sitä on helppo vahvistaa saman sävyisillä urheilutrikoilla.

Kiireisen uranaisen rantaelämyksestä pitää tulla miellyttävä ja ikimuistoinen! Beth Richardsin feminiinisillä uimavaatteilla voit peittää tai paljastaa ihan miten haluat. Sovita aurinkolasit huippumuodikkaiden uima-asujen kanssa yhteen. Täydennä tyyli säihkyvillä rantasandaaleilla ja hienostuneella rantalaukulla.

Tutustu myös