Suositut filtterit
3 tuotetta

Kaulahuivit, pipot ja käsineet ovat itsestäänselvyys kylminä vuodenaikoina. Pitkän syksyn ja talven takia lämmintä asustamista ei kannata aliarvioida. Muodikkaat asusteet tekevät talvipukeutumisesta miellyttävämpää. Alankomaalainen asustemerkki Bickley+Mitchell keskittyy miesten ja naisten neuleasusteiden suunnittelemiseen. Vuonna 2011 Amsterdamissa perustetulla merkillä on nuoresta iästään huolimatta vahva visio. Brändi ei mukaudu valtavirran normeihin vaan seuraa omaa polkuaan kaikessa, mitä tekee.

Jokaisen pukeutujan ainutlaatuisuus ja ihmisten sekä trendien väliset erot ovat Bickley+Mitchell-suunnittelutiimin suurin inspiraatio. Merkin päähineet, kaulaliinat ja käsineet pyrkivät erilaiseen ja täysin tuoreeseen ilmaisuun. Hapsut, tyylikkäät väriyhdistelmät ja muhkeat linjat ovat Bickley+Mitchell-suunnittelua aidoimmillaan. Pehmeiden asusteiden muodikkuus on sulassa sovussa käytännöllisyyden kanssa. Ajankohtaiset trendit otetaan huomioon asusteiden suunnittelussa, mutta asusteiden istuvuus ja suojaavuus ovat kaikista tärkeimpiä asioita.

Bickley+Mitchell-neuleasusteet todistavat, että talvipukeutuminen voi olla trendikästä!

Ensiluokkaiset materiaalit ja käsityönä tehtyjen huivien ja pipojen laatua jäljittelevä työnjälki ovat läsnä jokaisessa Bickley+Mitchell-tuotteessa. Villa lämmittää ja pysyy kuivana epävakaassakin säässä, kashmir tuo asusteisiin juuri tarvittavan määrän pehmeyttä. Pidätkö neuleasusteissasi kirjotusta ilmeestä vai yksivärisestä selkeydestä? Alankomaalaismerkin valikoimasta löydät kummatkin vaihtoehdot. Tupsulliset pipot ovat leikkisän tyylikkäitä sekä miehillä että naisilla. Tuubihuivi edustaa käytännöllistä pukeutumista parhaimmillaan, hapsuhuivit toimivat muuten yksinkertaisen asun katseenkiinnittäjänä.

Kylminä aamuina vaatteiden ja asun pohdinta ei ole yleensä ensimmäisenä mielessä. Sen vuoksi Bickley+Mitchell-asusteet on suunniteltu helpoiksi yhdistää melkein mihin tahansa. Kiepauta muhkea kaulahuivi kaulaan biker-takin seuraksi tai trenssi-mallisen villakangastakin pariksi. Viimeistele asu pujottamalla päähän tupsullinen pipo ja käsiin lämpimät lapaset. Halutessasi voit värikoordinoida eri asusteet keskenään, mutta värien ja kuosien iloinen sekoitus ainoastaan lisää asun mielenkiintoa.

Tutustu myös