Suodatin

Biker-bootsit

296 tuotetta

Biker-bootsit

Born to be wild! Ajoitpa sitten Harrikalla tai et, biker-bootsit ovat supercoolit. Paksusta nahasta valmistetut, paksupohjaiset, ja pyöreäkärkiset saappaat voi yhdistää monenlaiseen pukeutumiseen ja ne näyttävät aina hyvältä. Saappaat vaikuttavat koko olemukseen ja antavat lisäpotkua itseluottamukseesi.

Bootsit jokaiseen tyyliin

Parhaimmillaan ja yksinkertaisimmillaan biker-bootsit ovat osa mustiinpukeutujan univormua. Mustat farkut, nahka, niitit, hapsut ja muu rock-henkinen vaatetus suorastaan huutaa jalkaan bootseja.Yhdistämällä saappaat käytössä haalenneiden perusfarkkujen ja tank topin kanssa luot reteän vaikutelman. Saappaat sopivat hyvin yllättävämpiinkin asuyhdistelmiin: esimerkiksi romanttinen asu täydentyy hienosti bootseilla. Sametin, tyllin tai pitsin kanssa saappaat luovat särmää ja kontrastia asuun. Vielä voimakkaamman vastakkainasettelun saat, kun puet biker-bootsit tyttömäisen kukkamekon kanssa. Biker-bootsit ovat mitä parhaimmat kengät myös festareille, sillä näissä kengissä jalkasi eivät väsy pitkänäkään päivänä. Paksut lämpimät leggingsit, pitkät neuletakit tai villapaidat ja bootsit sopivat hyvin syksyn tai talven viileisiin päiviin. Kieputa kaulaan villahuivi tai vaihda neule untuvatakkiin, kun pakkanen kiristyy entisestään, ja heitä lierihattu päähän sekä maksikokoinen kassi olalle. On oikeastaan hankala miettiä asustetta tai vaatekappaletta, jonka kanssa biker-bootsit eivät näyttäisi hyvältä.

Nahkabootsit ovat aina tyylikkäät

Onneksi biker-bootsit ovat aina trendikkäät, sillä kestävästä nahasta tehtynä ne ovat pitkäikäiset kumppanit kenkähyllyysi. Nahkabootsien hinta saattaa tuntua kertasijoituksena isolta, mutta muista että voit käyttää bootseja vuosien ajan. Saappaiden hoito on naurettavan helppoa, sillä pintamateriaalista riippuen kenkien pintaan voi sipaista joko mehiläisvahaa tai kosteussuojaa. Jämäkät paksut ompeleet pitävät biker-bootsit kuosissaan pitkään, ja elämän merkit saappaissa tekevät niistä vain tyylikkäämmät.

Yhdistele ja sekoita