accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS*

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Black Friday Kellot

200 tuotetta
200 tuotetta

Black Fridayn kellot viimeistelevät tyylisi

Kello kruunaa sekä miesten että naisten tyylin! Sporttista, minimalistista ja naisellisen koristeellista – Black Fridayn kellot ovat kaikkea tätä. Etsi tyyliisi istuva kelloaarre lempimerkiltäsi kattavasta valikoimastamme. Kiinnitä huomiota kellojen yksityiskohtiin, sillä klassisenkin kellon juju saattaa löytyä erikoisesta kellotaulusta, mielenkiintoisesta koristeesta tai rannekkeen yksityiskohdista.

Kellossa jos jossain saa olla kimallusta. Yhdistä kullalla, koristekivillä ja muilla yksityiskohdilla koristettu rannekello yksiväriseen, esimerkiksi mustaan tai valkoiseen asuun. Näin kaunis kello saa varmasti ansaitsemansa huomion. Siro, koristeellinen rannekello sopii naiselliseen tyyliin ja se on usein ainoa koru, jonka tarvitset. Esimerkiksi kello ruusukullatuin yksityiskohdin antaa hohtoa tyylillesi.

Naisellinen rannekello voi olla myös kookas. Bisnestyyliin sopii jämäkkä, mutta samalla elegantti ja kellotaulultaan näyttävä rannekello nahka- tai teräsrannekkeella. Valitse yksinkertainen kello – yhdistät sen helposti erilaisiin asuihin. Jakkupukuun yhdistettynä kellolla saa olla kokoa, sillä voimakas look vaatii näyttävän kellon. Toisaalta kookas, yksinkertainen kello on hyvä valinta myös vapaapäivien tyylin ryhdistäjäksi.

Sporttinen kello on käytännöllinen ja näyttävä

Aktiivisten miesten ja naisten must-hankinta on kätevä älykello. Yksinkertainen älykello kulkee helposti mukana koko päivän, sillä minimalistisen tyylin ansiosta voit yhdistää sen mihin tahansa asuun. Monikäyttöinen kello näyttää ajan sekä myös laskee muun muassa askeleet ja kulutetut kalorit. Valitse älykello lempivärissäsi ja laita se rohkeasti ranteeseesi. Tätä urheilullista kelloa ei tarvitse piilottaa hihan alle.

Näyttävä digitaalinen kello sopii menevän naisen tyyliin. Digitaalisella rannekellolla saa olla kokoa, sillä ulkona viihtyville ja paljon liikkuville naisille se on yleensä asukokonaisuuden ainoa koru ja asuste. Monilla sporttisilla digikelloilla voi esimerkiksi ottaa aikaa, ja kelloihin voi usein myös asettaa herätyksen. Yhdistä kello urheilulliseen asuun tai valitse se ranteeseen matkalle suunnatessasi.

Miehille yksinkertainen, tyyliltään sporttinen ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu rannekello on käytännöllinen ja ajaton valinta. Kolhuja kestävät, teräksiset kellot sopivat seikkailijalle. Näyttävä miesten rannekello sopii niin yksinkertaiseen pukuun kuin vapaa-ajan asuunkin. Maskuliininen rannekello antaa särmää ja ilmettä esimerkiksi perinteiselle ’farkut ja valkoinen t-paita’ -yhdistelmälle.

Black Fridayn kellot leikittelevät yksityiskohdilla

Minimalistien kellot ovat äärimmäisen yksinkertaisia ja usein yksivärisiä. Ilmettä simppeleimpiin Black Friday -kelloihin antavat erilaiset pienet yksityiskohdat, väriläiskät ja erikoiset materiaalivalinnat. Esimerkiksi yksinkertainen musta kello pienin valkoisin yksityiskohdin on täydellinen asuste mustavalkoiseen asuun. Kullanhohtoiset yksityiskohdat tuovat mustaan kelloon puolestaan ripauksen luksusta. Huippumerkkien rannekellojen kellotaulussa logo saa näkyä kunnolla!

Nuoret vaativat kelloltaan usein väriä ja näkyvyyttä – ja tätäkin Black Fridayn kellovalikoimassa on tarjolla. Kirkkaan pinkki, oranssi tai vihreä kello on piste i:n päälle esimerkiksi valkoisen kauluspaidan kanssa. Näin et huku massaan, vaikka tyylisi päälinjat olisivatkin klassisia. Maanläheiseen tyyliin istuvat puolestaan puumateriaalia muistuttavin yksityiskohdin koristetut kellot.