Suodatin

Black Friday

249,361 tuotetta

Black Friday 2020

USA:n vilkkain ostospäivä Black Friday on tunnettu hurjista alennuksista ja rynnivistä väkijoukoista. Mustan perjantain parhaat muotiostokset voi kuitenkin hoitaa myös verkossa.

Black Friday villitsee myös Suomessa

Kiitospäivän jälkeen eli marraskuun neljäntenä perjantaina vietettävä Black Friday on 2000-luvun aikana levinnyt Yhdysvalloista myös muualle maailmaan. Suomessa se on vakiintunut erityisesti verkkokauppojen superpäiväksi, jolloin alennusprosentit hipovat pilviä. Myös me tahdomme valaista vuoden pimeintä aikaa säkenöivillä tarjouksilla! Black Friday -ale on täydellinen tilaisuus aloittaa joulun ajan shoppailukausi rennolla tavalla. Toisin kuin perinteisenä amerikkalaisena Black Fridayna, sinun ei tarvitse juosta kylmänä marraskuisena aamuna väkeä pursuavaan kauppakeskukseen kilpailemaan alennuksista kyynärpäätaktiikalla, vaan pääset käsiksi muotimaailman houkuttelevimpiin alennuksiin kotisi lämmöstä ja rauhasta käsin. Black Fridayna niin vaatteet, kengät, laukut kuin asusteetkin saavat osakseen merkittäviä alennuksia. Tilaa yhdeltä istumalta joulun pehmeät paketit vaikka koko perheelle tai hemmottele itseäsi hankkimalla pitkään haaveilemasi designerluomus uuteen vuoteen. Joko olet valmis vuoden trendikkäimpään alennusmyyntiin? Varaa hetki omaa aikaa, ota mukava asento sohvallasi ja ryhdy penkomaan monipuolista Mustan perjantain valikoimaamme!

Nappaa shoppailuvinkit Mustaan perjantaihin

Mitä Mustan perjantain alesta sitten kannattaa etsiä? Olemme koonneet alevalikoimaamme herkullisen kattauksen muotisuosikkeja eri vuodenaikoihin ja tilanteisiin. Pikkujoulukausi pääsee täyteen vauhtiinsa joulukuun alussa, joten ehdit juuri ja juuri tilata itsellesi upeat pikkujouluvaatteet tai uuden vuoden juhla-asun. Joulun ajan juhlamuodissa kimalteet, paljetit ja strassit ovat aina in ― nyt on täydellinen aika pukeutua värikkääseen paljettimekkoon tai valita klassisen pikkumustan kaveriksi kultakimalteiset kengät! Marraskuun loppu on hyvä aika aloittaa myös joululahjashoppailu kiireettömissä tunnelmissa. Ilahduta rakkaimpiasi huolella valmistetulla merkkituotteella, joka tuo iloa pitkään. Löydät reilusti alennetut designervaatteet, -kengät ja -laukut Black Friday -alesta. Nyt on myös korkea aika varautua pakkasiin ja talviurheilukauteen ― tee talvesta mukavampi hankkimalla vankat ja vedenpitävät talvisaappaat, hengittävä merinovillakerrasto tai ihanan pehmeästä kashmirvillasta neulottu huivi. Syksyn taittuessa talveksi ei kannata myöskään unohtaa auringon lämpöä. Talvikauden muodin lisäksi Mustan perjantain alevalikoimasta löydät lämpimän kauden raikkaita trendivaatteita ― tilaa luoksesi tuulahdus kesäpäivän tunnelmaa kukallisen mekon tai kauluspaidan muodossa tai varustaudu talven etelänlomaan uuden uima-asun avulla!

MIKÄ ON BLACK FRIDAY?

Black Friday on shoppailun superpäivä, jolloin etenkin amerikkalaiset syöksyvät kauppoihin kilpailemaan parhaista tarjouksista. Suomessa Musta perjantai käy kuumimmillaan verkkokaupoissa.

Yhdysvalloissa kiitospäivän jälkeinen perjantai on jo 1950-luvulta saakka tunnettu Mustana perjantaina, jolloin kaupat täyttyvät huippuedullisia tarjouksia metsästävistä ihmisistä. Kyseessä on myös joulukaupan avauspäivä. Monet kaupat avaavat ovensa jo aamuviideltä tai -kuudelta, ja aikaisimmat tarjoushaukat ilmestyvät odottamaan ovien aukeamista jo hyvissä ajoin. Kyseinen perjantai kuuluu Yhdysvaltojen vilkkaimpiin ostospäiviin, ja päivän aikana rahaa virtaa kauppoihin kymmenien miljardien arvosta. 2000-luvun aikana Mustan perjantain tarjouksia on alkanut ilmestyä kiihtyvällä tahdilla myös eurooppalaisiin kauppoihin.Black Friday -nimen kerrotaan saaneen alkunsa 1960-luvun alun Philadelphiassa, jolloin kiitospäivän jälkeistä perjantaita alettiin runsaana vyöryvän liikenteen vuoksi kutsua termillä "musta perjantai". Nimi viittaa myös kirjanpidossa käytettyihin väreihin, joissa punaista käytetään tappioiden kirjaamiseen ja musta tarkoittaa voittoa.

MILLOIN ON BLACK FRIDAY?

Black Fridayta vietetään marraskuun neljäntenä perjantaina. Edeltävänä torstaina juhlitaan Yhdysvalloissa Thanksgiving-juhlaa eli kiitospäivää.

MUSTANA PERJANTAINA SHOPPAILLAAN JOULUA JA TULEVAA VUOTTA VARTEN

Miten Musta perjantai näkyy Suomessa? Toisin kuin Yhdysvalloissa, suomalainen Musta perjantai on suurimmillaan verkkokaupoissa, vaikka myös ostoskeskuksissa ja kivijalkaliikkeissä voi törmätä marraskuun lopulla poikkeuksellisiin tarjouksiin. Me tahdomme olla mukana tuomassa huippualennusten iloa suomalaisille muodin ystäville ja tekemässä joululahjashoppailusta mukavampaa.Mitä Black Friday -alessa on tarjolla? Olemme valinneet Black Friday -aleen vaatteita ja muuta kiinnostavaa muotia kaikenikäisille ja -tyylisille pukeutujille. Joulun suosikkilahjojen, kuten neuleiden, yövaatteiden ja sukkien, lisäksi alesta voi löytää niin kimallusta pikkujouluihin, lämpöä talvipakkasiin kuin keveitä vaatteita kevätkautta odottamaan. Voit löytää myös huippumerkkien designer-vaatteita, -kenkiä ja laukkuja Black Friday -tarjouksistamme.Miksi tehdä ostoksia juuri Mustana perjantaina? Päivä on ajoitettu siten, että se on tarpeeksi lähellä joulua, jotta lahjatoiveet alkavat olla jo selvillä, mutta jouluun on silti vielä sen verran aikaa, että ostokset ehtivät perille hyvissä ajoin. Se on loistava tilaisuus paitsi hoitaa joululahjaostokset kerrankin ajoissa myös päivittää omaa vaatekaappia tulevaa vuotta silmällä pitäen.

Tutustu suosituimpiin alekategorioihin