Naiset
Lapset

Mallisto / Blackroll

Merkki
Urheilulaji
Hinta
1 tuotetta
Lajittelu :

Blackroll on trendikäs ja moderni apuväline kehosi hyvinvointiin! Blackrollin laadukkailla huipputuotteilla voit rullailla muodikkain värein ja tehokkain keinoin. Saat huollettua kroppaasi ja lihasryhmiäsi helposti, kun rullailet lihasten kipukohtia kehon oman painon tuomalla voimalla. Rullailussa tulee käyttää rentoa tekniikkaa, joka onkin tärkeä osa harjoittelun onnistumista. Rullan pehmeällä pinnalla on mukavaa ja tehokasta hoitaa esimerkiksi selän, reisien ja kylkien kipupisteitä. Kevytrakenteinen ja muotonsa säilyttävä rulla kulkee helposti mukanasi, joten kotitreenin sijaan voit siirtää harjoituksesi myös kuntosalille.

Rullista löytyvillä erilaisilla kohokuvioilla saa vaihtelevaa tehoa rullien tuomiin hieroviin vaikutuksiin. Esimerkiksi syvillä urilla varusteltu pinta tuo tehokkaan vaikutuksen hierottavan kipualueen verenkiertoon, ja tehostaa näin lihaslukon tai jumin vetreytymistä. Voit valita tehokkaan urheiluapuvälineesi hauskoissa ja pirteissä väreissä, jotka mätsäävät urheiluvaatteisiisi. Blackroll tuo tehokasta ja hauskaa harjoittelua tyylikkäillä tuotteilla!

Blackroll tuo vetreyttä lihaksistoosi tehokkaan harjoittelun muodossa

Perusrulla auttaa kaikkien lajien urheilijoita lihashuoltotreenissä. Rullailu edistää sekä lihasten liikkuvuutta että auttaa rankoista lihastreeneistä palautumisessa. Blackroll Ball -hierontapallo on apusi selän verryttämiseen ja se toimii loistavana apuna hyvinvointiisi - selkäsi rentoutuu rullauksen aikana ja jäykät kohdat saavat kyytiä. Duoball on tehokas apuvälineesi kuntoiluun, venyttelyyn sekä kipupisteiden avaamiseen. Duoball sopii loistavasti esimerkiksi niskan ja selän hierontaan. Hieronnan sijaan myös suoraan kipukohtaa painamalla esimerkiksi lattiaa tai seinää vasten.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua