accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS*

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

VOITA MATKA KÖÖPENHAMINAAN
TERVETULOA BLOGIMAAILMAAN 4 sarjaa, 4 suomalaista ja 4 pohjoismaista voittajaa: etsimme vuoden 2015 parasta muotiblogia! Osoita tukesi suosikkibloggaajallesi tai osallistu itse kilpailuun People's Choice -sarjassa – voit voittaa 300 euron Zalando-lahjakortin tai Fashion Passin, jolla pääset ystäväsi kanssa Kööpenhaminaan Blogger Awards -gaalaan. Fashion Pass sisältää lennot, hotellin ja stailauksen kahdelle!
ASKEL 1/3 Anna äänesi parhaalle suomalaiselle muotiblogille klikkaamalla alla olevaa ”Äänestä” -painiketta. P.s. Voit myös äänestää omaa blogiasi. Osallistu kilpailuun!
ASKEL 2/3 Kopioi ja liitä oman suosikkiblogisi nettiosoite (URL) sille varattuun kenttään, liitä mukaan yhteystietosi ja hyväksy kilpailun ehdot. Kerro myös lyhyesti, miksi juuri tämän blogin pitäisi voittaa. P.s. Jos haluat seurata trendejä ja VIP-kampanjoitamme, tilaa samalla uutiskirjeemme!
ASKEL 3/3 Lähetä äänesi tai osallistumisilmoituksesi klikkaamalla “Äänestä” -painiketta. Toivotamme sinulle onnea kilpailuun – toivottavasti nähdään pian Kööpenhaminassa! Jos olet itse bloggaaja, muista liittää oheinen äänestysnappi omaan blogiisi.
1. kierros: People's Choice Finland – äänestä nyt!
Äänestä blogia!
Syötä suosikkiblogisi URL ja auta meitä löytämään blogimaailman uudet tähdet. P.s. Voit myös äänestää omaa blogiasi!
ÄÄNESTÄ

Bloggaaja: liitä sivuillesi “Äänestä minua” -näppäin

Kopioi täältä
Tutustu lukijoiden suosikkeihin 2014

Tanska: Lisa

lisakastleen.dk

Nordic Award -voittajan tyylipuhdas blogi keskittyy kolmeen aihealueeseen: muotiin, musiikkiin ja kauneuteen.
lisa
viktoria

Ruotsi: Viktoria

viktoriam.se

Stailistina työskentelevän Viktorian minimalistinen tyyli ja visuaalisesti houkutteleva blogi ovat ehtymätön inspiraationlähde.

Suomi: Vilma

vilmap.com

Uteliaisuus, intohimo ja halu oppia uutta: kaikki muodista ja terveydestä kiinnostuneet voivat ammentaa inspiraatiota Vilman blogista.
vilma
vilma

Norja: Jeanette

wa2wo.com

Jeaneten blogissa  yhteiskunnallisuus ja arjen tarinat sulautuvat vinkkeihin kauneuden, muodin, fitnessin ja kosmetiikan maailmasta.
Ja tuomariston ehdokkaat ovat... Fiilistele viime vuoden voittajien kanssa
Tunnelmia viime vuoden gaalasta