Suositut filtterit
  • Miehet
  • Lapset
86 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Blowfish

Trendikäs Blowfish on tottunut yllättämään muodikkailla ratkaisuillaan ja yksityiskohdillaan. Muotimerkin kengät loistavat ja ihastuttavat ainutlaatuisella ja ennakkoluulottomalla tyylillään, ja juuri tästä syystä huikea kenkämerkki onkin noussut naisten suosioon. Pistämätön Blowfish-tyyli täydentää kaunista muotoilua ja laadukkaita materiaaleja rakastavien naisten askelia näyttävällä tavalla. Näihin jalkineluomuksiin on yhdistetty niin viimeisimpiä trendejä kuin rakastetuimpia klassikoitakin, ja lopputulos on kerrassaan huumaava. Tutustu Blowfish-merkin ihastuttaviin kenkämalleihin – tälle supermerkille tulet taatusti menettämään sydämesi!

Blowfish-kenkien tyyli toimii monipuolisten pukeutujien arjessa ja juhlassa. Valikoimista löydät näyttäviä paksuin nahkaremmein koristeltuja sandaaleita, jotka voit mielesi mukaan valita joko matalalla kannalla tai korkealla kiilakorolla. Kiilakorkoisia ihanuuksia löytyy myös korkkareiden ja nahkaisten avokkaiden valikoimista, ja näiden ilmettä on terästetty kiilakoron värikkäällä ja sahakuvioisella kuosilla. Blowfish osaa todella yllättää kauniilla yksityiskohdillaan!

Näyttävissä Blowfish-kengissä korostat muotitietoisuuttasi!

Kesäkäyttöön erinomaisesti sopivat Blowfish-ballerinat ja -avokkaat toimivat asukokonaisuudessasi upean korun tavoin. Kauniit kengät tuovat naisellista ilmettä sirojen mallien ja yksityiskohtien avulla. Kukalliset kuosit, hempeät pastellisävyt ja kauniit rusetit tuovat lempeän muodikkaan kosketuksen asukokonaisuuteesi! Värikkäillä espadrilloilla kruunaat rennon tyylisi ja saat tuotua lempivärisi osaksi pukeutumiskokonaisuutta. Esimerkiksi vaalean topin ja lahkeista käärittyjen boyfriend-farkkujen asukokonaisuus piristyy hetkessä espadrilloilla, joiden kuosia raikastavat pinkin ja keltaisen sävyn juhlava kohtaaminen. Astetta juhlavamman ilmeen rakennat helposti vaihtamalla espadrillot korkeisiin mustiin korkkareihin ja heittämällä harteille lyhyen mustan jakun. Vielä suurikokoiset aurinkolasit silmille ja punaa huuliin ? ja trendikäs look on syntynyt!

Yhdistät helposti