Katalogi

Suositut filtterit
342 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Bogner valmistaa ylellisiä urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita miehille ja naisille. Luksusta tihkuvat talvivaatteet sopivat trendikkääseen after ski -tunnelmaan siinä missä aktiiviseen lapsiperheen arkeen. Urheilulliseen elämäntapaan hurahtanut muodin ystävä ihastuu merkin äärettömän eleganttiin designiin, johon pukeutuvat myös Alppien valkoisilla rinteillä rentoutuvat maailman tähdet ja kuninkaalliset. Yritys panostaa lisäksi vaatteiden valmistuksen sosiaalisiin, eettisiin ja ekologisiin vaikutuksiin.

Bogner-laatu vastaa ammattitason vaatimuksiin. Onhan se vaatettanut jo vuodesta 1936 lähtien Saksan maajoukkueen alppihiihtäjät. Perustaja Willy Bogner vanhempi oli itsekin menestynyt mäkihyppääjä ja hiihtäjä. Willyn intohimo urheiluun ja liiketoimintaan sekä tämän vaimon Marian intohimo muotiin loivat yhdessä innovaatioita, jotka ovat jättäneet pysyvän jäljen urheilumuotiin. Maria kehitti muun muassa 1950-luvulla elastiset hiihtohousut, jotka mahdollistivat kapeamman siluetin, mikä erityisesti raikasti naisten talviurheilutyyliä. Pariskunta toi alppihiihtomuotiin myös värikkyyttä.

Bogner omaa kaikessa tyylikkyydessään ripauksen huumoria

Bogner on erottunut muista merkeistä aina näyttävällä markkinoinnillaan. Willy Bogner nuorempi, joka jatkoi isänsä työtä yrityksessä ja menestyi itsekin alppihiihtäjänä, muistetaan alppihiihto-elokuvistaan, joissa oli mukana räjähdyksiä ja huimia temppuja. Vuonna 1964 Willy nuorempi teki ensimmäisen slalom-elokuvan, jossa hän esitteli alppihiihdon kauneutta. Laskettelijat laskivat koreografialla alas vuoren rinnettä näyttäen supertyylikkäiltä värillisissä hiihtohaalareissaan. 70-luvulla moderneista jumpsuiteista tulikin merkin nimikkotuote.

Bognerin Fire + Ice -valikoiman talvivaatteet täyttävät kaikki kriteerit, joita luksusmerkiltä vaaditaan: toiminnallisuus, atleettisuus, muodikkuus ja premium-laatu. Linjakkaat laskettelu- ja talvitakit sekä -housut miellyttävät tarkkaa tyylisilmää, sillä niissä on graafisen linjakkaat leikkaukset. Vahvat värit korostuvat kauniisti valko-mustasta pohjaväristä.

Bogner Jeans -malliston neuleet, collegetakit ja kauluspaidat sopivat niin miesten kuin naisten klassiseen vapaa-ajan tyyliin rentojen farkkujen kanssa. Merkin untuvatakit ja laskettelutakit ovat niin elegantteja, että ne tuovat trendikkään lisän myös vapaa-ajan kaupunkityyliin.

Yhdistele ja sekoita