Suodatin1

Bogs
Mallisto

Selätä sään sanelema pukukoodi alati trendaavilla täsmäjalkineilla. Jalkineiden käyttömuodin kuninkaalliset löydät rouhean bootsivalikoiman helmistä. Bogs loihtii popotyyliin vipinää astetta mielenkiintoisimmilla kumisaappailla: matalaa vartta kangashousujen kavereiksi ja pitkävartisia saappaita farkkutyyliin. Kuten tiedämme, katu-uskottavat ulkoilusaappaat ovat monikäyttöisyydessään verrattomat. Olipa kalenteriin rukattuna puistoretki tyttökavereiden kesken tai rento sunnuntaipäivä luonnon helmassa, oikein valitut kengät tekevät hetkistä astetta ikimuistoisimpia. Asennekengät ovatkin huoletonta ulkoilumuotia parhaimmillaan.

Bogs stailaa säänkestävää asua

Lempeä liikkuvuus on epämuodollisen stailauksen kulmakivi juuri nyt. Siksipä Bogs on valintamme saapastyylin johtoon: tyyli ja toimivuus samassa paketissa, kiitos! Trendikumpparit kavereineen ovat must-listallamme! Jokasään ykköskengät ihastuttavat täydellisellä istuvuudella ja katseenkestävällä kuosittelullaan. Näyttäviin statement-väreihin ja näppäriin kuvioihin puetut bootsit ovatkin takuuvarma ulkoilutyylin piristys. Miksaa varsikengät esimerkiksi sporttimimmin athleisure-asuun collegepuseron ja trikoiden pariksi silloin, kun etsit takuuvarmaa komboa ulkoiluiltapäivään. Tai ota haltuun sääntöjä leikkisästi ravisteleva katutyyli: bootsit ovat nimittäin pätevä valinta myös parkatakin ja rispaantuneen denimin parina. Sopivasti mukavuudenhaluisina liputamme myös kenkien materiaalien ja tekniikan puolesta. Arjen reippailut ovatkin astetta tavoitteellisempia, kun kenkien vakiovarusteena ovat vettä pitävät ja liikettä myötäilevät materiaalit.

Ryhtisaappaat ovat ulkoilutyylin kulmakivi

Edessä viikonloppu tien päällä, luontoretkellä tai kesän parhailla festareilla? Voimauta täsmäasu loistoonsa jokamuusan kengillä. Kaveriporukan telttaretki ei onnistu ilman päteviä varusteita: pakkaa rinkkaan hengittävän kerraston, kuoritakin ja vaihtosukkien kaveriksi rouheapohjaiset Bogsin kengät. Kuvioidut ja värikkäät popot ovat asun hitti: katseita keräävä jalkineosasto toimii asun pikapäivittäjänä. Päivitetyt klassikkokengät eivät petä myöskään urbaanissa ympäristössä. Lyhytvartiset kumikengät istuvat täydellisesti huolettoman neulepaidan ja slim fit -farkkujen tyyliin. Kun lämpöasteita riittää mutta sää yllättää, sujauta saappaat shortsien tai maksimekon tyylin sankariksi. Väljä athleisure-tyylinen päällystakki toimii aina kumisaappaiden parina: onko valintasi ysärimallinen ylisuuri parka tai siisti sadetakki? Hupullinen takki ja pitkävartiset saappaat ovat urheilullisen asun vetonaulat.

Yhdistät helposti