accountaccountbagbagzalando logomenu

Kaikki Suomen suosikkimerkit

Ilmainentoimitus ja palautus*

100 päivän palautusoikeus

Boheemi tyyli

5 tuotetta
5 tuotetta
Free People BRIGITTE-paitamekko

Boheemi tyyli syntyy kevyistä maksimekoista, väljistä puseroista ja housuista, lierihatuista ja ylisuurista aurinkolaseista, näyttävistä koruista ja laukuista. Boheemissa tyylissä korostuvat kukkakuosit ja värikkäät printit, liehuvat helmat, pitsiset yksityiskohdat ja kirkkaat värit. Boheemityylin täydentävät rennot bootsit. Täydellinen boheemityyli on rennon tyylikäs ja pelkistetty. Boheemin vaatekaappiin kuuluu ehdottomasti ainakin yksi kukka- tai printtimekko, väljä valkoinen pusero, leveälahkeiset housut, lierihattu ja bootsit. Cityboheemi pukee päälleen nahkaiset cityshortsit, väljän printtipaidan, narusandaalit ja viimeistelee tyylin näyttävillä koruilla. Romanttinen boheemityyli syntyy upealla kukkakuosisella maksimekolla ja bootseilla, kietaise hiuksiin vielä sävyyn sopiva pitkä huivi ja upea tyylisi huomataan. Boheemityyli on monipuolinen, ja upeiden pitsimekkojen, graafisten kuivioiden, rohkeiden printtien ja kirkkaiden värien joukosta jokainen löytää omaan boheemityyliin sopivan mekon ja puseron. Halusitpa sitten olla näyttävästi boheemi tai jos hieman hillitympi on sinun makuusi, löydät Zalandolta sopivan asun täydellisesti omaan tyyliisi sopivaksi.


Boheemityyli luo auringon ympärilleen!

Just Cavalli -tunika

Boheemi vaatetyyli on joko hurmaavan suloinen, upean näyttävä, taikka hillityn maanläheinen. Kukkakuosit ja värikkäät printit eivät ole kaikkien mieleen, mutta tyyli voi olla myös hillityn boheemi. Hillitympi ilme syntyy ruskeasävyisestä maksimekosta ja pelkistetyistä cowboybootseista. Boheemityylin näkyvimpiä tunnusmerkkejä ovat iloiset ja aurinkoiset värit ja huomiota herättävät printit ja kuosit. Tämä hurmaava tyyli on naisellista, ajatonta, mukavaa ja helppoa, hieman tyttömäistäkin ja rennon tyylikästä. Zalandolta löydät helposti uuden aurinkoisen tyylin - ole siis rohkeastiboheemi. Voit valita suosikkisi monesta upeasta mekko- ja puseromallista, joiden hehkuvat värit hurmaavat ja saavat hyvälle tuulelle. Monipuolisesta boheemin tyylin valikoimastamme löytyy myös tyttömäiset pastellinsävyiset mekot, puserot ja hameet, romanttiset pitsit ja tyylikkäät bootsit. Graafisesta ja pelkistetymmästä tyylistä pitävälle, laajasta valikoimastamme löytyy mekkoja, hameita ja puseroita, sekä tyylikästä mustavalkoista ja hienovaraisia printtejä.


Romanttinen ja rennon tyylikäs boheemi!

Boheemityyli ja hippikulttuuri kulkevat käsi kädessä ja muistona 70-luvun hippikulttuurista ja sen ajatusmaailmasta, boheemiin tyyliin ovat jääneet romantiikka, vapauden tuntu ja rento tyylikkyys. Rennon tyylikkääseen boheemityyliin on helppo ihastua. Jokaisessa meissä uinuu pieni romantikko ja helppo, sekä mukava pukeutuminen on juuri se, mitä monet kaipaavat ja boheemityylillä se onnistuu. Tämän tyylin vaatteet ovat kauniita, kevyitä ja helppoja yhdistää toisiinsa ja näyttävä printtimekko ei välttämättä asusteita kaipaa. Jos arvostat pukeutumisessa helppoutta, mukavuutta ja rentoa tyylikkyyttä, on boheemityyli juuri sinulle tarkoitettu. Mikä voisi olla helpompaa kuin pujahtaa upeaan pitkään upeakuosiseen maksimekkoon, sujahtaa mukaviin ja rentoihin bootseihin, heittää olalle olkalaukku ja viimeistellä kokonaisuus aurinkolaseilla ja lierihatulla. Tyyli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan - ihan kaikkialle ja mikä parasta tämän hurmaavan tyylin löydät Zalandolta! Herätä sisäinen boheemiprinsessasi ja ihastu tähän romanttiseen ja rentoon tyyliin.