Katalogi

Suositut filtterit
40 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Omistathan jo iki-ihanan bomber-takin, tuon streetwearin ja high street -muodin lempilapsen? Jos et, niin korjaa tilanne pian: ranskalainen Bombers Original valmistaa lentäjäntakit alkuperäisellä reseptillä. Merkin retroissa takeissa on vintage-fiilis kääritty modernin makuiseen hienostuneisuuteen, jota voi odottaa vain pariisilaiselta merkiltä.

Bomber-takit olivat alun perin Yhdysvaltojen ilmavoimien ja laivaston lentäjien univormu, joka on kuitenkin vakiinnuttanut paikkansa tiukasti katumuodissa ja catwalkeilla. Bombersin takit ovat räätälöidyn tyyliteltyjä, kevyitä, vaikka ne noudattelevat alkuperäistä MA-1-mallia. Löydät ne: pitkänä, pätkänä, kauluksilla, turkiksella, nahkaisena, topattuna – juuri sellaisena kuin haluat.

Bombers tuo old schoolia tyyliisi

Bombersin takit ovat vahvimmillaan trendikkäässä sport deluxe -tyylissä ja utilitäärisessä streetwearissä. Perinteikkäiden oliivinvihreän ja laivastonsinisen rinnalle nousevat burgundi, vaaleanharmaa, pastelliset ja kirkkaat värit.

Miehet voivat ottaa ilon irti Bombersin takeista minkä tahansa tyylin kanssa. Vaivattomimmin se toimii sporttisessa tyylissä. Siistiin tyyliin se tuo kontrastia. Vaihda pikkutakki bomberiin: slim fit -malliset puvunhousut, kauluspaita ja tuoreeltaan plankatut kävelykengät ovat siisti tyyli, jossa kaikuu brittiläisen hienostunut sävy. Moderni bisnesmies tuo sliipattuun tyyliinsä rouheutta oliivinvihreällä, minimalistisella bomber-takilla. Alternative- ja hiphop-muoti ovat aina ottaneet bomber-takit avosylin vastaan. Kerrosta coolisti kokomustaan: t-paita, pitkähelmainen huppari, kapeat verryttelyhousut ja trenditennarit luovat urbaanin univormun. Yksinkertaisemmillaan klassikko toimii aina: farkut ja valkoinen t-paita bomberin kanssa – hot!

Bombers tarjoaa naisille joko feminiinisen tai maskuliinisen kulman pukeutumiseen. Mintunvihreä tai makean punainen takki on naisellisen pehmeä. Voit yhdistää sen korkeavyötäröisiin housuihin tai mekkoon. Yhdistä bomber sporttisiin elementteihin tai tyylikkääseen tomboy chic -tyyliin, johon voit ottaa mallia Rita Oralta tai Cara Delevingneltä. Ideana on yhdistää poikamaisia elementtejä naisellisiin, kuten bomber ja lippis kynähameeseen, hienoon toppiin ja korkoihin.

Yhdistele ja sekoita