Katalogi

Suositut filtterit
24 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Bonds on lähellä ihoasi – ja välittää siitä

Pienestä naisten trikootuotteiden valmistajasta kansainväliseksi merkiksi noussut Bonds on yksi ikonisimmista australialaismerkeistä. Mukava ja pehmeä trikoomateriaali on edelleen mallistojen kulmakivi, sillä pehmeys, hengittävyys ja joustavuus ovat erityisen tärkeitä ominaisuuksia alus- ja olovaatteissa. Valikoima on täynnä värikkäitä ja usein ihanasti kuvioituja vaihtoehtoja lapsille ja aikuisille. Alusvaatteidenkaan ei tarvitse olla tylsiä – ne ovat sallittuja keinoja päivän piristämiseen!

Trikoo tuntuu ja näyttää hyvältä

Trikoo on joustavaa, napakkaa ja hyvin muotoonsa palautuvaa neulosta – siis täydellistä alusvaatemateriaalia. Kaikki alkaa hyvästä pohjatyöstä, myös pukeutuminen. Alusvaatteet ovat pukeutumisen ensimmäinen kerros ja mielestämme myös yksi tärkeimmistä. Hiostava materiaali tai puristavat saumat pilaavat helposti paremmankin päivän, kun taas miellyttävä ja hengittävä materiaali luo edellytykset mukavalle ololle ja tyylikkäälle fiilikselle. Laadukkaat alusvaatteet ovat viimeistellyn lookin tärkein rakennuspalikka!

Naisten alusvaatteet ovat merkin erikoisalaa, ja niitä löytyy mallistosta moneen lähtöön: klassisen hillittyjä pastellisävyjä ja beigeä, kuvioitua pinkkiä, mustaa ja valkoista. Myös vyötärön korkeudessa on valinnanvaraa. Yhdistelemällä erivärisiä ylä- ja alaosia keskenään pukeutumiseen saa hauskuutta ja vaihtelua. Vaikka alusvaatteiden on tärkeää tuntua hyvältä päällä, saa niiden visuaalisuutta hyödyntämällä aivan uuden ulottuvuuden pukeutumiseen. 

Valitse väri viikonpäivän tai fiiliksen mukaan tai anna sattuman päättää – tyyli on tunnetta ja se syntyy pienistä mutta sitäkin tärkeämmistä valinnoista.

Alusvaatteiden lisäksi puuvillatrikoo on mahtava materiaali mukaviin olohousuihin, shortseihin, t-paitoihin, toppeihin ja huppareihin. Lastenvaatteissa se on myös ehdoton ykkönen. Bonds Kids -mallisto on täynnä toinen toistaan pehmeämpiä ja suloisempia vaihtoehtoja lapsille moneen menoon: kouluun, päiväkotiin ja vapaalle. Aussityyli on näkyvillä malliston rennossa ja eläväisessä visuaalisessa ilmeessä. Räiskyvät värit ja hauskat printit pääsevät lastenvaatteissa oikeuksiinsa: onko suosikkisi täyteläinen kukkaprintti, pastelliset sateenkaaret, leppoisasti kelluvat valaat tai potkulautaileve kenguru? Mallistosta löytyy sävyjä ja kuoseja jokaiseen makuun!

Kiltteyttä maailmaa ja ihmisiä kohtaan

Valitsemalla oikeat alus- ja olovaatteet parannat oman päivän ja fiiliksen lisäksi myös maailmaa. Bonds haluaa olla joka päivä hieman kiltimpi maapalloa ja ympäristöämme kohtaan ja työskentelee jatkuvasti vähentääkseen veden ja energian käyttöä sekä hiilidioksidipäästöjä. Tavoitteena on lisätä uusiutuvan energian ja ympäristöystävällisten raaka-aineiden käyttöä tuotteiden jakelussa, valmistuksessa sekä yrityksen toimistoissa. Merkki käyttää tuotteissaan ympäristöä säästävää puuvillaa, jonka kasvatus kuluttaa tavallista puuvillaa vähemmän vettä.

Merkki on myös mukana The Green Team -nimisessä yhteisössä, joka keskittyy kestävämpään arkeen. Yhteisö innostaa työntekijöitään tekemään vihreämpiä valintoja tavallisissa arkipäivän tilanteissa. Kierrättämisestä huolehtiminen, muovihenkarien käytön lopettaminen sekä uudelleen käytettävien ja täytettävien kahvikuppien ja kangaskassien tarjoaminen ovat pieniä mutta sitäkin tärkeämpiä askeleita kohti ympäristölle kiltimpää tulevaisuutta. Kiltteys on valintoja – myös vaatteiden osalta.