Katalogi

Suositut filtterit
577 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ranskalaismerkki BONOBO Jeans on erikoistunut miesten rentoon, demin-henkiseen vapaa-ajan muotiin. Merkki tarjoaa muun muassa farkkuja, farkkutakkeja, vapaa-ajan kauluspaitoja ja neuleita hyvin moneen eri lähtöön. Tarjolla on esimerkiksi trendikkään rentoja farkkuja vaaleansinisen sävyssä mutta myös siistejä, tyköistuvia malleja tummemmissa sävyissä. Jos haussa on astetta muodollisempi tyyli, mallistosta löytyy upeasti istuvia chino-housuja. Chinot sopivat hyvin jopa irtotakkien kanssa käytettäväksi.

Istuvuus ja yksityiskohdat ovat kaiken perusta

Mukavimmat farkut, jotka olet koskaan pukenut yllesi. Näin vaatimattomasti lupaa ranskalaismerkki BONOBO Jeans mallistonsa farkuista. Jos luulit, ettet tarvitse farkkuja, mieti uudelleen. Jokaisella miehellä olisi hyvä olla ainakin kahdet farkut - yhdet vaaleat ja yhdet tummemmat. Istuvuus on kaiken perusta, ja siihen BONOBO Jeans on kiinnittänyt erityistä huomiota. Sanotaan, että mies hyvin istuvissa farkuissa ja t-paidassa näyttää paremmalta ja siistimmältä kuin mies huonosti istuvassa puvussa. On kuitenkin syytä muistuttaa, ettei istuva tarkoita myöskään liian kireää tai tyköistuvaa lopputulosta.

Ranskalaismerkki taitaa huolettoman tyylikkyyden

BONOBO Jeans perustettiin Ranskassa vuonna 2006. Tänä päivänä merkillä on yli 300 myymälää ympäri maailmaa. BONOBO Jeans on nopeasti noussut nuorekkaiden ja urbaanien miesten luottomerkiksi, kun haussa on rennon tyylikkäitä arjen perusvaatteita. Ranskalaisille tyypillinen mieltymys korkealaatuisiin materiaaleihin ja räätälöidyn oloiseen viimeistelyjälkeen näkyy myös BONOBO Jeansin mallistossa. Kaikki vaatteet on huolella ja sydämellä valmistettuja. Merkki on myös sitoutunut eettisiin ja ympäristöä kunnioittaviin tuotantomenetelmiin. Nimi "Bonobo" tarkoittaa suomeksi simpanssia, ja brändi onkin aktiivisesti mukana tämän eläinlajin suojelemisessa. BONOBO Jeans myös kierrättää vanhoja tuotteitaan uusiomateriaaleiksi sekä osallistuu erilaisiin metsän uudelleenistuttamisprojekteihin. Jos olet siis jo pitkään etsinyt laadukasta ja eettistä muotimerkkiä, on BONOBO Jeans ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Yhdistät helposti