Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.

Kaipaatko pientä kapinaa tyyliisi? Boom Bap on uusi kiinnostava merkki urbaanissa muodissa. Se on graafinen ja särmikäs, ja toisaalta se on pehmeä ja maanläheinen. Brändin uniikki design on täynnä kiinnostavia leikkauksia ja siluetteja. Designia hallitsee kuitenkin minimalistisuus, joka korostaa jokaista pientäkin yksityiskohtaa.

Boom Bap lyö tyyliisi ikonisen leiman

Boom Bap haluaa inspiroida itselleen autenttiseen ja uniikkiin tyyliin, joka tuo persoonallisuutesi esiin. Tämä brändi sanoo tarvittaessa vastalauseensa muotimaailman normeille ja katsoo asioita aina uudesta kulmasta – samanlaista avointa ja kokeilevaa asennetta se haluaa kannustaa myös pukeutumisessa. Ehkä oletkin kaivannut tyyliisi jotain uutta kulmaa, joka sekottaisi juuri sopivasti pakkaa. Ryhtiliikettä ei tarvitse tehdä välttämättä aina räväkästi, vaan se voi olla myös harkittu yksityiskohta, uudistettu klassikko tai säväyttävä kuvio tai väri. Boom Bap viljelee juuri sopivasti kiinnostavia juonenkäänteitä ja käyttää notkeasti luovia yksityiskohtia hyväkseen vaatteissaan. Uusi käänne tyylissäsi voi olla myös merkin rouhean urbaani ilme yhdistettynä siistimpään, hienostuneeseen tyyliin. Merkki kutsuukin itseään urbaanin chiciksi.

Luo rytmikäs Boom Bap -tyyli

Boom Bapin erinäköinen street-muoti inspiroi luomaan kiinnostavia katutyylejä. Inspiroidu sen graafisuudesta – yhdistä epäsymmetrinen ja pitkähelmainen huppari tai neuletakki tummiin skinny-farkkuihin ja korkeavartisiin tennareihin. Hurmaannu sen ikonisista printtipaidoista, klassisesta raitakuosista tai maastokuvioista! Sekoita ne rohkeasti siistimpäänkin casual-ilmeeseen chinojen tai bleiserin kanssa. Sukella brändin maanläheiseen tai pastelliseen värimaailmaan. Graafiset harmaan, mustan ja valkoisen sävyt ovat trendikkäitä ja niistä syntyy helposti kokomusta tai valkomusta look. Brändin hauskat tennarit ovat täynnä näyttäviä elementtejä, kuten hapsuja, metallisia pintoja tai näyttäviä kuoseja – yhdistätkö ne siistiin työtyyliin tuomaan ilmeikkyyttä vai rentoon vapaa-ajan pukeutumiseen farkkujen ja collegepaidan kanssa?

Tutustu myös