Mallisto

Suositut filtterit
  • Naiset
  • Lapset
1 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Lontoon katujen musiikista, populaarikulttuurista ja urbaanista kaupunkitunnelmasta inspiroituneen Boxfreshin muodissa kaikuvat mielenkiintoisimmat uudet rytmit yhdistettynä 80- ja 90-lukujen parhaimpiin biitteihin. Brittiläisen streetwear-vaatetuksen pitkän linjan ykkösnimi on pitänyt pintansa vahvaa laatua, kestävyyttä ja ilmeikkyyttä arvostavien miesten kenkä- ja vaatemuodin ruostumattomana edelläkävijänä.

Lontoo ja sen kadut ovat brittimerkki Boxfreshin koti ja suurin inspiraation lähde. Brändi sai nimensä hip hop -slangin lenkkareita tarkoittavasta ilmauksesta "fresh out of the box". Vuonna 1989 alkunsa saanut Boxfresh kasvoi 90-luvun mittaan maailmanlaajuiseksi brändiksi, joka istui niin 90-luvulla jyllänneen grungen rosoiseen ilmeeseen, hiphopin terävään asenteikkuuteen kuin kovien rytmien ja villien vaatteiden rave-kulttuuriinkin. 2000-luvulla se on laajentanut ilmettään lähes tyyliin kuin tyyliin sopivaksi miesten laadukkaaksi vaatebrändiksi, joka kantaa kuitenkin edelleen mukanaan alkuaikojen intohimoa näkemykselliseen ja raikkaaseen katumuotiin. Perinteisten katutennareiden lisäksi sen valikoimiin kuuluukin tänä päivänä laaja kattaus kenkiä, vaatteita ja asusteita.

Boxfresh – miesten katumuodin brittiklassikko pysyy raikkaana vuosikymmenestä toiseen

Boxfreshin kenkien ja vaatteiden värimaailma koostuu maanläheisistä ja puhtaista, mutta myös ilmeikkään vahvoista sävyistä. Tuotteiden muotoilussa korostuvat ennen kaikkea käytännöllisyys ja kestävyys. Brändin kengät istuvat täydellisesti urbaanin streetwear-tyyliin, rentoon skeittari-lookiin tai luonnonläheiseen boheemiin ilmeeseen riippuen siitä, yhdistätkö niiden kanssa esimerkiksi kapealahkeiset slim fit -farkut, aina trendikkäät chino-housut vai pehmeät sammarit. Täydellisiä asusteita autenttiseen katutyyliin ovat tietenkin hupparit, lippikset ja pipot. Hienostuneempaa smart casual -ilmettä luot pukemalla esimerkiksi mustien nahkatennareiden seuraksi suorat kangashousut ja hyvin istuvan kauluspaidan. Vaikka Boxfreshin kengät on suunniteltu ennen kaikkea miehille, löytyy sen mallistosta pienempiä kokoja unisex-tyyliin myös naisille.

Boxfreshin tyyli ei ole vuosien saatossa himmennyt, päinvastoin, sen ilme on edelleen valloittavan raikas – kuin "fresh out of the box".

Yhdistät helposti