2 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Näppärästi päivitetyt klassikkovaatteet ovat vaatekaappisi todellisia kameleonttituotteita. Mielenkiintoisen katutyylin täsmävalinnat pitävät pintansa mukavuuden ja muodikkuuden saralla jokaisena viikonpäivänä. Omintakeinen Brixtol ravistelee street-muotia skarpilla otteella. Mallistot tarjoavatkin tyyliisi urbaanin muodin ajattomia helmiä!

Ruotsalaislähtöinen Brixtol inspiroituu menneiden vuosikymmenten brittiläisestä nuorisokulttuurista sekä Skandinavian vuodenaikojen kirjosta. Merkin nimikin juontuu kahden brittiläisen kulttuurikaupungin, Brixtonin ja Bristolin, yhdistelmästä. Tuloksena voi siis olla vain uniikkia, charmikkaan vaivatonta muodikkuutta! Pohjoismaisen tyylisilmän linjakkuus on omiaan lisäämään näiden luomusten yksilöllistä tyyliä. Ikoniset tyylikappaleet saavatkin Brixtolin käsittelyssä siluettimaisen laadukkaan ilmeen.

Brixtol tarjoaa modernin katutyylin tärppituotteita

Brixtolin designia ohjaa kiinnostus freesata modernin muodin tyylikappaleita. Ketterästi traditionaalisia katumuodin tärppejä uudistava merkki onkin tunnettu periksiantamattomasta tyyliasenteestaan. Mallistojen fokuksessa ovat vaatteet, joiden avulla on helppo rakentaa arkipukeutumisen vakuuttava univormu. Simppelin linjakkaat leikkaukset ja laadukkaat materiaalit pitävät huolen siitä, että lookisi säilyy vetovoimaisena tilaisuudesta toiseen. Itsevarman yksilölliset vaatevalinnat ovatkin se juju, joiden avulla tyyliniekkojen asukokonaisuus päivittyy käden käänteessä.

Brixtolin repertuaarit huokuvat pelkistetyn rentoa tyylisilmää. Olitpa sitten sporttimuodin nimeen vannova tyyliniekka tai modernin muodin ystävä, luottovaatekertasi päivittyy luontevasti. Merkin tähtituotteina toimivat ehdottoman linjakkaat, katumuodin priimaa edustavat päällystakit. Ikoninen pitkä takki ystävystyy niin sinisävyisten farkkujen kuin huoliteltujen kangashousujenkin kanssa. Hyvin istuvat neulepaidat ovat simppelin tehokkaita valintoja arkiasujen yläosien tyyliankkureiksi.

Viikonloppulomien asukokonaisuuden piristeinä toimivat statement-asusteet, kun taas pelkistetty väripaletti toimii myös arjen hektisessä menossa. Yhdistä puolestaan rento välikausipusakka tai aina yhtä ajankohtainen bomber-takki mielenkiintoisten jalkineiden kanssa. Rentoile sujauttamalla tennarit hupputakin pariksi tai ryhdistä kokonaisuutta kiiltäväpintaisten bootsien avulla. Teräväkärkiset kengät viimeistelevät tyylipuhtaan ilmeen, joka on rennon elegantti myös illalliskutsuille. Annostele signature-tyyliisi persoonallista särmikkyyttä yhdistelemällä erilaisia kuoseja ja graafisia kuvioita suosikkivaatteidesi kanssa.

Yhdistele ja sekoita