Oletko etsinyt katumerkkiä, jonka vaatteiden ei tarvitse alleviivata niiden, tai sinun, uskottavuutta? Sisimmässäsi asuu pieni minimalisti, joka uskoo vahvasti riisuttuun designiin, joka kestää aikaa? Tässä on etsimäsi merkki - hienostuneempi ja kypsempi hip hop -muoti ei ole uusi juttu, mutta Rocawearin uusin projekti Brooklyn’s own by Rocawear antaa sille tuoreet kasvot.

Rocawear ei suinkaan ole uusi peluri katumuodin kentillä, vaan on niittänyt uskottavuutta ja kokemusta jo vuodesta 1999. Brändin perustaja räppäri Shawn "Jay Z" Carter on hyvä esimerkki siitä, miten asiat voi tehdä toisin ja kyselemättä muiden hyväksyntää. Carterin ja Roc-A-Fella Recordsin perustama Rocawear on nykyään menestynyt ja alan ammattilaistenkin arvostama lifestyle-brändi - kentän tähtipelaaja.

Brooklyn’s own by Rocawear luottaa omaan visioonsa - luota sinäkin omaasi

Brooklyn’s own by Rocawear kannustaa uskomaan omaan tyylitajuun - oman persoonallisen tyylin löytäminen vaatii joskus rajojen rikkomista ja kärsivällistä etsimistä - kun olet tyylisi löytänyt, luota siihen ja pukeudu sen mukaan, kokeilevasti ja luovasti.

Brooklyn’s own by Rocawear henkii newyorkilaisittain raffia, askeettistakin stailia. Miljoonakaupungin varjot piirtyvät vaatteisiin graafisina printteinä, jotka ovat kaikessa minimalistisuudessaankin vahvoja. Hip hop -muodille ominainen pröystäily on hamaa historiaa, josta ei näy tässä merkissä viitettäkään. Värimaailma on kuin graafisesta novellista - ja sinä voit olla pääosassa.

Brooklynin nimeen vannovan brändin vaatteet on helppo yhdistää monipuolisesti eri tyyleihin, kiitos niiden puhtaiden linjojen ja asiallisuuden. Näissä vaatteissa näytät hyvältä vaivatta, oli aika tai paikka mikä tahansa, sen takaa niiden rouhea charmi. Pukeudu kuin kaupungin uusi kingi - viileä tyyli ei tarvitse turhaa kikkailua, punainen lanka on, miten kannat vaatteesi.

Tutustu myös