Suodatin1

Brütting
Mallisto

1 tuotetta

Etsitkö laadukkaita lenkkareita kirittämään juoksusi täyteen vauhtiin, tukevia vaelluskenkiä pitkille metsäretkille tai trendikkään värikkäitä kevyttossuja salille tai vapaa-aikaan? Saksalainen Brütting on urheilukenkien klassikkovalmistaja, jonka laatuun ja tyyliin voit luottaa joka tilanteessa. Korkeiden teknisten standardien ohella se panostaa täysillä myös urheilumuodin uusimpien tuulien mukaiseen muotoiluun ja värimaailmaan.

Brüttingin tarina juontaa juurensa vuoden 1946 sodanjälkeiseen Saksaan, jolloin sisukas kengäntekijä Eugene Brütting avasi ensimmäisen kenkätehtaansa. Brütting-brändistä ryhdyttiin luomaan korkealaatuista urheilukenkämerkkiä, johon voisivat luottaa niin urheilijat kuin vapaa-ajan ulkoilijatkin. Vuosikymmenten saatossa se on saavuttanut luotetun klassikkomerkin aseman, joka tarjoaa teknisiltä ominaisuuksiltaan moderneja jalkineita niin aikuisille kuin lapsillekin.

Brütting tuo värikästä vauhtia ulkoiluun ja urheiluun

Brüttingin kenkien suosio perustuu niiden kestävään laatuun, loistavaan käyttömukavuuteen ja suorituskykyyn sekä ilmeikkääseen ulkoasuun. Se tarjoaa miellyttäviä ja hyvin istuvia jalkineita sisätreeneihin, kuntopoluille ja maastolenkeille, ja sen trendikkäissä lenkkareissa kehtaa lähteä myös ostoksille tai vapaapäivän viettoon kaupungin kaduille. Brüttingin kengissä hehkuvat urheilumuodin kirkkaat suosikkivärit, joita on ihana yhdistellä ilmeikkäiden salivaatteiden tai reippaan ulkoiluasun kanssa ? onko sinun värivalintasi pirteä keltainen, ihana pinkki, raikkaan sininen vai kenties ajaton musta? Huomaa, että kengännauhojen värillä voit vaihtaa kenkien ilmettä kerta toisensa jälkeen.

Älä anna oikeiden kenkien puutteen olla este juoksun huumalle, metsän tuoksusta nauttimiselle tai jumppaan lähtemiselle. Värikkäät Brütting-lenkkarit tuovat urheilun lisäksi vauhtia myös jokaiseen arkiseen tilanteeseen, jossa kaipaat jaloillesi rentoa mukavuutta ja sporttista lookia.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista