Mallisto

Suositut filtterit
23 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Bruno Banani on rennon tyylin asiantuntija

Saksalainen brändi on saavuttanut jo kulttimaineen laadukkaan, rennon mallistonsa ansiosta sekä erottuvan, erilaisen markkinointinsa vuoksi. 90-luvun alussa luotu brändi aloitti alusvaatteista, mutta se on uudistunut jatkuvasti ja tarjoaa nykyään rentoja mutta tyylikkäitä arkivaatteita sekä naisille että miehille. Brändi tunnetaan myös uima-asuistaan, joiden design on modernia ja tyylikästä. Yli 15  maassa toimiva vaatebrändi tarjoaa malliston, joka yhdistää rennon ja käytännöllisen vaatetuksen korkeaan laatuun ja sporttiseen, yksilölliseen designiin.

Brändin eräs salaisuuksista on sen luova markkinointi, joka viestii omaperäisyyttä ja yllättävyyttä. Se on kerännyt runsaasti maailmanlaajuista tunnettuutta räväkkänä, rentona ja näyttävänä – sekä ehdottomasti aina odottamattomana. Ehkä tunnetuin markkinointitempauksista on tongalainen kelkkailija, joka vaihtoi nimensä brändin mukaiseksi ja kilpaili sen nimellä Sotshin talviolympialaisissa 2014. Vaikka kyseinen rohkea kelkkailija ei ollut nähnyt aikaisemmin edes lunta, hänen lopullinen sijoituksena oli peräti 32. Malliston tuotteita on kertoman mukaan nähty käytettävän jopa avaruudessa.

Ei siis ole ihme, että myös brändin vaatteet yhdistetään luovaan räväkkyyteen ja oman tien kulkemiseen maailmassa, jossa omaperäinen on toisinaan hyvinkin harvinaista. Vaatteet kertovat omaa viestiään sporttisesta luovuudesta ja rohkeudesta. Jos haluat pukeutua samaan aikaan rennosti mutta ehdottoman trendikkäästi, tämä mallisto kannattaa tsekata.

Bruno Bananin mallistosta löydät rentoa pukeutumista

Naisille tarjolla on tyylikkäitä ja istuvia uima-asuja, jotka kääntävät katseita sekä kylpylässä että rantalomalla. Erilaiset vartaloasi myötäilevät ja tyylikkään väriset kuosit tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja. Valitsetko peittävämmän uima-asun kiinnostavalla nyörityksellä vai näyttävät bikinit, jotka varmasti huomataan? Oli valintasi kumpi tahansa, voit olla myös veden äärellä tyylikäs ja tuntea olosi upeaksi.

Erilaiset sporttiset printtipaidat ovat brändin malliston tyylikäs ja nuorekas perusta, joiden ympärille voi rakentaa monenlaisia asukokonaisuuksia. Mikäli etsit uutta t-paitaa, tämä mallisto kannattaa tsekata. Voit valita mallistosta myös rennot ja tyylikkäät verryttelyhousut monissa eri väreissä, jotka sopivat niin uima-asun päälle kuin osaksi vapaa-ajan tai arjen asukokonaisuuttasi.

Miesten mallistosta löydät tyylikkäät farkut ja verryttelyhousut, jotka sopivat hyvin arkeen tai street wear -pukeutumiseesi. Farkuissa klassisen denimin löydät niin skinny-mallisena kuin myös rentoina farkkushortseina, joten asuusi sopiva vaate löytyy kelistä riippumatta.  Brändin tyyliin kuuluu oleellisesti se, että logo ja printti näkyvät: Bruno Banani ei sulaudu massaan tai jää seinäkukkaseksi. Klassiset tekstiprintit saavat seurakseen tyyliteltyjä kuvioita sekä naisten että miesten mallistossa, ja graafiset kuviot keräävät katseita.

Käytännöllisyyttä ja laatua Bruno Bananilta

Kun pukeudut rennosti, malliston tyylikkäät ja korkealaatuiset vaatteet tarjoavat mutkatonta ja mukavaa muotia kaikkiin tilanteisiin. Esimerkiksi värikkäät collegetakit ovat tyylikästä ja muodikasta designiä, joka näyttää hyvältä ja lämmittää. Brändi tarjoaa mukavia vaatteita, joita voit pitää halutessasi jopa vuorokauden ympäri. Nappaa mallistosta itsellesi vaikkapa mukava pyjamatyyppinen yöasusetti, joka päälläsi et palele myöskään yöllä.

Arjen pukeutumiseen brändin mallisto tarjoaa myös siistejä mutta urheilullisia pikeepaitoja, jotka sopivat hyvin esimerkiksi toimistolle tai vapaa-ajalle. Pikeepaidoista löydät samanlaiset tyylikkäät printit kuin t-paidoistakin, mutta kaulukset ja hyvä istuvuus tuovat kaipaamasi häivähdyksen tyyliä, joka sopii myös esimerkiksi ravintolaan. Mallistosta voit valita myös siistin neuleen, joka sopii hyvin esimerkiksi farkkujen kanssa pidettäväksi.

Brändin vaatteita yhdistelemällä saat sesonkiin tyylikkäitä asukokonaisuuksia, jotka täydentävät toinen toisiaan. Oletko lähdössä lomalle? Mallistosta löydät asun sekä rannalla oleskeluun päivällä että baariin ja illanviettoon auringon jo laskettua. Kaikki samaa sporttista tyyliä ja legendaarisen brändin designiä, joka tunnetaan ja huomataan ‒ ota siis ilo irti Bruno Bananin vaatteista.