Mallisto

Suositut filtterit

Huikean korkeita platform-korkoja, tyrmäävän naisellisia piikkikorkoja, keveästi istuvia sandaaleja ja miellyttävän tukevia syysnilkkureita. Kiiltävää mustaa nahkaa, lempeän boheemia mokkaa, metallinhohtoisia juhlasävyjä ja kirkkaimpien trendivärien loistoa. Italialaisen Bruno Premin vastustamattoman leikkisää glamouria huokuvasta jalkinemallistosta ei puutu rohkeutta, väriloistoa tai monipuolisuutta.

Italian Bresciassa vuonna 2000 perustettu Bruno Premi suunnittelee jalkineita naisille, jotka rakastavat italialaisen designin näyttävyyttä, laadukkaan nahkapinnan tuntua ja korkeiden korkojen kopinaa. Sen nahkajalkineissa uusimmat kenkätrendit saavat persoonallisen ja hienostuneen ilmeen mukavuutta unohtamatta. Bruno Premin jalkineet ovatkin ottaneet omakseen kaiken ikäiset naiset aina nuorisosta varttuneempiin leideihin – ikää tärkeämpää on rakkaus täydellisesti istuvaan laatuun sekä vahvailmeiseen kaupunkityyliin. Näissä kengissä voit tuntea olosi samaan aikaan ajattoman tyylikkääksi, muodin harjalla kulkevaksi sekä itsevarman upeaksi.

Bruno Premi tuo naisten jalkinemuotiin leikkisää eleganssia

Bruno Premin design on suurieleisimmillään korkokengissä ja sandaaleissa, joissa värit, yksityiskohdat ja korot pääsevät täysillä valloilleen. Esimerkiksi kullan tai hopean hohtoiset piikkikorot, sähkönsinisenä loistavat tolppakorot tai sirot, hapsuilla koristellut sandaalit nousevat asusi keskipisteeksi niin juhlamekon kuin yksinkertaisen housuasunkin kanssa. Mallistoista löytävät suosikkinsa myös matalampien korkojen ystävät ?– esimerkiksi paksulla nilkkaremmillä ja suurella soljella varustetut matalakorkoiset sandaalit henkivät minimalistista tyylikkyyttä.

Viileämmillä ilmoilla jalkoja lämmittävät Bruno Premin kävelykengät, nilkkurit ja saapikkaat, joissa ei käytännöllisyydestä ja mukavuudesta huolimatta ole unohdettu näyttävyyttä. Korkeilla tai matalilla koroilla varustetut ylipolvensaappaat kääntävät katseet esimerkiksi minihameen tai shortsien kanssa. Trendikäs syystyyli syntyy aavistuksen nilkan ylle käärityistä lahkeista, matalavartisista nilkkureista ja värikkäistä sukista. Liukkailla talvikeleillä paras valinta ovat puolestaan tukevat nauhanilkkurit, mutta onneksi niistäkään ei puutu glamouria kimallusta.

Kun etsit viehättävän feminiinistä kenkämuotia rohkean persoonallisella särmällä, voit luottaa Bruno Premin jalkineiden laatuun ja tyyliin.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua