Katalogi

Suositut filtterit
31 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Alkuperäinen Buff on monipuolinen asuste, jota käytetään usein päähineenä tai kaulahuivina. Ne ovat erittäin hyödyllisiä lukuisissa eri muodoissaan sekä kesä- että talviulkoilussa. Buffin idea on hyvin yksinkertainen mutta nerokas. Saumattoman ja hyvin joustavan tuubin voit solmia lukuisilla eri tavoilla päähineeksi, pujottaa sen kaulaan windstopperiksi tai nostaa ylös otsalle huiviksi tai hiuksia koristavaksi pannaksi.

Aito ja laadukas Buff

Buff saattaa näyttää tavalliselta putkihuivilta mutta eroaa huomattavasti kopioistaan. Buffin suhteen ei siis kannata tinkiä sen enempää laadusta kuin tyylistäkään. Aito Buff on erittäin kevyt ja kompakti mutta kestävä ja tiivis. Tuubi pitää hyvin lämpöä, mutta on tiiviydestään huolimatta myös hyvin hengittävä. Kuuman auringon alla UV-säteilyn kestävä malli suojaa hiuksia ja estää auringonpistosta. Kesäpäähineenä se siirtää tehokkaasti kosteutta iholta ja sopii sen vuoksi mainiosti myös urheiluasusteeksi. Talvipakkasella Buff muuttuu lämmittäväksi päähineeksi tai kaulahuiviksi. Lämpötilan muuttuessa hyytäväksi voit nostaa huivin ylös kasvoille ja jatkaa ulkoilua huivin suodattaessa kylmän ilman siedettävän lämpöiseksi ja suojatessa kasvojen herkkää ihoa. Varsinkin juoksijat kaipaavat balaclava-tyyliin kiedottua huivia talvilenkkeilyn avuksi.

Kiedo ja kieputa tai pue sellaisenaan

Kun saat ensimmäisen Buff-huivisi, hämmästyt sen useista kekseliäistä käyttötavoista. Motoristien tapaan takaraivolle solmittu tyyli on omiaan kaikille seikkailijoille – valloittivatpa he sitten maanteitä tai luontopolkuja. Ranteeseen sidottu huivi näyttää tyylikkäältä ja suojaa ranteita naarmuilta tiheässä maastossa, jossa on tartuttava käsin oksiin eteenpäin pääsemiseksi. Huivin voi kietoa käsivarteen silloinkin, kun et halua pitää sitä päässäsi sisätiloissa. Otsapannaksi huivi kannattaa asettaa vaikkapa kesäpäivän tennismatsissa. Se estää hiuksien valahtamisen silmien eteen ja pitää otsan kuivana. Jos kaipaat parempaa näkyvyyttä, voit pukea otsapannan kaveriksi häikäisyn estävän lippiksen. Kun haluat suojata sekä kaulan että pään, kokeile pukeutua huiviin hupun tapaan. Klassisisten tuubihuivien suosion myötä, brändi on laajentanut valikoimaansa irtohuppuihin, kaulureihin sekä huivia paksumpiin hiihtomaskeihin ja pipoihin, joihin ihastut yhtä varmasti kuin tuubihuiviinkin.

Tutustu myös