Katalogi

Suositut filtterit
24 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jo vuodesta 1975 saksalaismerkki Burlington on todistanut, että sukiltakin saa vaatia laatua, mukavuutta ja tyylikkyyttä. Korkea laatu ja uniikki design ovat Burlingtonin tunnusmerkkejä. Etenkin merkin skottiruutukuosista on tullut varsinainen sukkamuodin klassikko, joka on säilyttänyt suosionsa jo vuosikymmenten ajan. Vuonna 2006 Burlington päivitti ilmettään entistä modernimmaksi ja timanttikuviot ovat nyt saaneet rinnalleen uusia muotivärejä ja kuoseja.

Burlington-sukat tarjoavat arjen luksusta, jota et edes tiennyt kaipaavasi!

Onko sinullakin sukat yleensä se viimeinen asuste, johon olet valmis panostamaan? Kun kerran olet pitänyt unelmanpehmeitä laatusukkia jaloissasi, paluuta vanhaan ei enää ole. Uusi päivä on niin paljon helpompi ottaa vastaan, kun heti aamusta sujauttaa jalkaansa mukavan tuntuiset ja lämmittävät sukat. Burlington-sukat sitä paitsi vielä näyttävät hyviltä! Eihän sitä tiedä, jos vaikka innostuisit tekemään sukista asusi päätähden: rullaa sukat vaikka urheilutrikoiden päälle tai vilauta niitä tyylikkäästi vajaamittaisten tai käärittyjen punttien alta. Ilmeikäs stailaus värillisistä sukista toimii myös puvun kanssa toimistolla tai juhlatyylissä. Sekä naiset tai miehet voivat pukea näyttävät sukat tennareiden kavereiksi. Sukista todella voi tehdä asun väripilkun.

Burlington-sukat tuntuvat ihanan pehmeiltä jaloissa!

Burlingtonin mallistossa yhdistyvät klassinen brittiläisyys ja moderni, nuorekas trendikkyys. Burlington-sukkien laatu on taas aivan omaa luokkaansa: materiaalit ovat korkealaatuisia ja neulos kestävää. Burlington-sukat sopivat sekä naisille että miehille ja käyvät moneen käyttötarkoitukseen. Materiaalit vaihtelevat lämpimästä villasta kevyisiin kesän puuvillasukkiin. Villamateriaali on erittäin korkealaatuista ja pitää jalat lämpiminä kylmälläkin säällä. Pehmeä puuvillasekoitus taas antaa ihanan hengittävän tunteen ja fantastisen istuvuuden jalkoihin. Sukat sopivat joka tilanteeseen – niin arkeen kuin juhlaan ja ovat myös erinomainen lahjaidea laatua arvostavalle. Pehmeät ja laadukkaat sukat ovat juuri sitä parasta arjen luksusta, jota ei edes tajua kaipaavansa, ennen kuin ensimmäisen kerran kokeilee sukkia jalkoihinsa!

Yhdistät helposti