Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.

Mallisto / Buttero

Merkki
Väri
Hinta
142
142
143
143

1 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1

Buttero edustaa italialaista kenkäsuunnittelua parhaimmillaan. Upeat designit yhdistyvät kekseliäästi hillittyyn tyylikkyyteen ja perinteisiin laatua ja pitomukavuutta vaalien. Butteron mallisto tunnetaan myös trendien edelläkävijänä. Vaikka merkki noudattaa perustajansa Mauro Sanin mukaan tiukkoja, italialaisesta laadusta tunnettuja periaatteita, se ei silti ole jäänyt kenkämuodin taka-alalle. Vuonna 1974 perustetun Butteron sielu on Sanin mukaan juuri uusien tuulien esiin tuominen, laatu ja luovuus. Ideologia näkyy myös merkin valmistamissa, huippulaadukkaissa ratsastuskengissä: Buttero kestää siis kovaakin kulutusta, vuodesta toiseen. Vaikka Butteron kysyntä on kovaa, kengät valmistetaan käsin - massatuotantoon tämä merkki ei sorru. Idyllisessä Toscanan maaseudulla sijaitsevassa tehtaassa kukin kenkäpari saa ansaitsemansa huomion niin, että se näkyy käyttäjälle saakka.

Yksilölliset Butterot sopivat arkeen ja juhlaan

Buttero noudattaa kengänvalmistuksessa tarkkaa reseptiä. Omistaja Mauro Sani onkin verrannut kenkien tekoa italialaiseen ruokaan: hienoja luomuksia parhaista raaka-aineista. Buttero käyttääkin valmistuksessaan vain parhaita materiaaleja. Niin nahka kuin muukin materiaali tilataan lähiseudulta, upealta Toscanan maaseudulta. Suunnittelussa sen sijaan kunnioitetaan Italian perinteitä: kenkien tulee olla tyylikkäät ja yksinkertaiset. Lopputuloksena on eleganssia, joka ei hylkää arkenakaan. Italialaista huippulaatua voit selata rauhassa kotona verkkokauppa Zalandon avulla. Monipuolisesta valikoimastamme löydät aidot Butterot joka tilanteeseen. Anna kätevän hakukoneemme säästää aikaasi ja etsiä sinulle sopivankokoiset ja budjettisi mukaiset kengät, tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Valikoimastamme löytyy kengät sekä vapaa-aikaan että juhlaan - voit kätevästi tilata kerralla vaikka useita pareja. Tee valintasi rauhassa kotona ja anna Zalandon hoitaa loput!

Tutustu myös