Mallisto

Suositut filtterit
20 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

CALANDOn monipuolinen ja laaja mallisto valmistaa mukavia asuja ja asusteita kotioleiluun miehille, naisille ja lapsille. Mallistosta löytyy alusasuja, kylpytakkeja, yöpaitoja ja sandaaleita mukavuutta rakastaville naisille ja miehille. Malliston vaatteet ovat laadukkaita, värikkäitä ja tyylikkäitä. Vaikka mallisto panostaa eniten vaatteiden mukavuuteen ja virheettömyyteen, ovat vaatteet silti ajattoman tyylikkäitä. Malliston väripaletti on laaja, joten kaikkien omat lempivärit ovat ehdottomasti saatavissa; oli lempivärisi sitten elegantti musta ja valkoinen tai kukkakuviot ja raidat. Mallistolle tärkeää ovat vaatteiden käytännöllisyys ja yksinkertaisuus, unohtamatta kuitenkaan pieniä yksityiskohtia, jotka tuovat vaatteeseen sitä jotain. Rusetit, pitsit ja printit ovat kauniita ja yksinkertaisia.

Rentouttavaa CALANDOa rauhalliseen koti-iltaan

CALANDOn vaatteet ovat laadukkaita, värikkäitä ja tyylikkäitä. Naisten alusasuista löytyy rintaliivejä, stringejä ja hipstereitä niille, jotka arvostavat klassista ja eleganttia tyylikkyyttä. Alusasut ovat kauniita ja naisellisia, ja niistä useimmat ovat pehmeää, läpikuultavaa pitsiä. Värit ovat houkuttelevia: klassista mustaa, valkoista ja tyttömäistä pinkkiä. Yöpaidat ovat lyhythelmaisia, kauniisti leikattuja ja trendikkäitä. Näissä yöasuissa on mukava oleskella kotona työpäivän jälkeen, sillä asut on tehty pehmeästä puuvillasta.

Naisille, miehille ja lapsille on tarjolla ihania, superpehmeitä kylpytakkeja, jotka on miellyttävä kietaista päälleen. Värejä löytyy niin perusmustaa ja harmaata, kuin pirteää pinkkiä ja kaunista kukkaiskuviotakin. CALANDO valmistaa myös käytännöllisiä nilkkaremmisandaaleita ja pistokkaita, joissa on hyvä tepastella kotona ja kaupungilla. Naisten on hyvä tietää, että tästä valikoimasta löytyy myös sukkahousuja, legginsejä ja sukkia, joita ei ikinä voi olla liikaa. Lasten kylpypäivästäkin selviää vaivatta lasten ihastuessa pehmeisiin kylpytakkeihin, joiden värit ja printit ovat suorastaan jännittäviä.

Zalandolta löydät nyt kattavan valikoiman ihanaa CALANDOn mallistoa. Kauniit alusasut, pehmeät yöpaidat ja rentouttavat kylpytakit ovat nyt ihan sormiesi ulottuvilla.

Yhdistät helposti