2 405 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ihastu muotiguru Calvin Kleinin luomaan huippubrändiin, joka omaa pitkän historian muotimaailman huipulla. Trendikkäät Calvin Klein Jeans -mallistot tuovat rentoa tyylikkyyttä ja modernia pukeutumista miehille ja naisille. Calvin Kleiniin voit luottaa, kun haluat pukeutua näyttävästi!

Istuvia farkkumalleja, siistejä paitapuseroita ja CK-logoin koristeltuja printtipaitoja - Calvin Klein Jeans sisältää lukemattomia vaihtoehtoja miesten ja naisten tyylikkääseen pukeutumiseen. Miesten trendikkään asukokonaisuuden saa syntymään kauluspaidan, pehmeän Calvin Klein Jeans -neuleen ja valkoisten farkkujen kombolla. Menon luonteesta riippuen päälle voi vetäistä vaaleansinisen farkkutakin tai mustan nahkarotsin. Samanhenkinen, modernia fiftarityyliä herättelevä asu syntyy naisille istuvan nahkatakin, lyhyen mekon ja pitsikuvioisten sukkahousujen kokonaisuudesta. Suuret helmet ja kirkkaan punainen huulipuna viimeistelevät tyylin!

Monipuoliset Calvin Klein Jeans -vaatteet tuovat huipputrendikästä särmää pukeutumiseen!

Muotimaailman edelläkävijä Calvin Klein on muistanut mallistoissaan myös kenkien ystäviä. Huikean näyttäviä ja tyylikkään pukeutumisen täydentäviä Calvin Klein Jeans -jalkinemalleja löytyy sekä miehille että naisille. Miesten kenkämallit sisältävät rentoon menoon sopivia tennareita, jotka sopivat loistavasti farkkujen ja kangashousujen seuraksi. Hillittyjen värien ohella tossuvalikoimista löytyy myös suurin CK-logoin koristeltuja malleja, joilla muodin ystävät saavat tuotua esiin muotimaailman ymmärrystään! Calvin Klein Jeans -pistokkaat ja loaferit ovat ehdoton valinta kesäiltojen ravintolaillallisille, aurinkoisille purjehdusreissuille sekä kasuaalimpaan toimistopukeutumiseen. Yhdistämällä loafereiden seuraksi vaaleansinisen kauluspaidan, beigen sävyiset chinot sekä näyttävät aurinkolasit, syntyy hienostuneen pelkistetty kokonaisuus - kuin suoraan muotilehden sivuilta!

Naisten kesäilme piristyy kiilakorkoisilla Calvin Klein Jeans -remmisandaaleilla, joilla korostuu niin hellemekon kuin hillityn toimistoasunkin harmonia. Rennompiin menoihin suunnatessa kiilakorkkarit voi vaihtaa söpöihin varvastossuihin, joissa kauniisti lakatut kynnet ja kimalteleva varvaskoru pääsevät oikeuksiinsa! Sipaisemalla kaulaan pirteän värisen huivin ja heittämällä olalle suuren Calvin Klein Jeans -käsilaukun, on upea look valmis!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua