Suositut filtterit
1 281 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Calvin Klein on tunnettu, tyylikäs ja laadukas merkki. Nämä adjektiivit kuvailevat myös huippubrändin alusvaatemallistoa. Linjakkaat, minimalistiset alusvaatteet ikoniksi muodostuneella tekstilogolla ovat tulleet jäädäkseen, mutta alusvaatevalikoimaan kuuluu myös klassisia ja moderneja vaihtoehtoja.

Calvin Klein Underwear -linja tunnetaan erityisesti miesten ja naisten sporttisista alusvaateklassikoista. Niissä yhdistyvät laadukas puuvilla, selkeä ja trendikäs muotoilu ja tietysti mukavuus. Perinteisten hillittyjen mustien ja harmaiden rinnalla on herkullisen värikkäitä malleja aina kirkkaan sinisistä reippaan punaisiin.

Kaunista, klassista ja laadukasta - Calvin Klein Underwear

Miesten yksiväriset bokserit ovat klassikko, mitä huoliteltuun ja tyylitietoiseen pukeutumiseen tulee. Kun puet ne ensimmäiseksi päällesi, ei asukokonaisuus voi mennä pieleen! Kulttiboksereiden lisäksi mallistoon kuuluu myös väljiä, klassisia boksereita perinteisellä raitakuviolla. Niidenkin värimaailma on raikas ja moderni! Sama pätee merkin lyhyisiin miesten alushousumalleihin.

Naisten Calvin Klein -alusvaatemallisto sisältää sporttisia, hillittyjä t-paitaliivejä ja puuvilla-alushousuja, sekä moderneja pitsiluomuksia. Värimaailma on pääosin klassinen: mallistoon kuuluu valkoisia, harmaita ja mustia alusvaatteita. Joukossa on myös paljon hauskoja väriläiskiä, kuten suloisia täplikkäitä alushousuja. Yksi merkki riittää siis täydellisesti kaikkiin asukokonaisuuksiin, tunnelmiin ja tilanteisiin! Tutustu valikoimaan myös siinä tapauksessa, että tarvitset sen kaikista kauneimman leningin kanssa olkaimettomat liivit, tai liivit multiway-olkaimin.

Calvin Klein Underwear -mallistoon kuuluvat myös hurmaavat naisten yöasut, rennot pyjamahousut sekä ylelliset aamutakit miehille ja naisille.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua