Mallisto / Camelbak

Merkki
Hinta
1 tuotetta
Lajittelu :
Sivu 1/1

Camelbak on amerikkalainen juomapulloihin ja -reppuihin erikoistunut brändi, jonka suosion perustana toimivat tiiviit, turvalliset ja kestävät tuotteet. Kannatko mielelläsi vesipulloa aina laukussasi, mutta tahdot olla varma, ettei pullosta vuoda pisaraakaan tärkeiden tavaroidesi joukkoon? Kuuluuko tärkeimpiin treenivarusteisiisi pullollinen palautumisjuomaa? Etsitkö luotettavaa termosta mukaan ruskaretkelle tai hiihtolenkille? Näiden juomapullojen laatuun voit luottaa kovassakin vauhdissa ja vaihtelevassa säässä!

Camelbak-tuotteiden avulla sammutat janosi joka tilanteessa

Kalifornialaisen Camelbakin tarina sai alkunsa harvinaisen kovasta janosta. Teksasin polttavassa helteessä kisannut kilpapyöräilijä Michael Eidson sai tarpeekseen vesipullojen täyttämisestä ja vesimäärän säännöstelystä, ja vuonna 1988 hän ryhtyi kehittämään selässä kuljetettavaa tilavaa juomapussia aktiiviurheilijoiden käyttöön. Yksinkertaisesta muovipussiviritelmästä alkuun lähtenyt kehitystyö jalostui lopulta kevyiksi, kestäviksi ja suuren suosion saavuttaneiksi juomarepuiksi, jotka levisivät pyöräilymaailmasta myös juoksijoiden, retkeilijöiden ja muiden kestävyysurheilijoiden suosioon. Juomareppujen lisäksi Camelbakin valikoimaan kuuluvat tätä nykyä myös monenlaiset juomapullot, mukit ja termokset. Hyvin eristetyt terästermokset pitävät kahvisi, teesi ja kaakaosi kuumana pitkään, ja lämpimässä kesäsäässä niitä voi käyttää myös vilvoittavien juomien kuljettamiseen. Tiiviit ja kestävät muovipullot on valmistettu elintarvikekäyttöön kehitetyistä materiaaleista, joista ei liukene juoman joukkoon haitallisia yhdisteitä.

Camelbak-juomapullot kuuluvat menevän elämän luottovarusteisiin

Vesi on elämän ja hyvinvoinnin perusta, jota kehomme tarvitsee tasaisesti jokaisena päivänä. Pullollinen raikasta vettä onkin hyvä pitää käden ulottuvilla aina, ja erityisen tärkeää se on liikunnan yhteydessä ja lämpimässä säässä. Kiireinen toimistotyöläinen nauttii aamukahvinsa termosmukista työmatkalla, ja tilava termospullo on jokaisen retkeilijän perusvaruste. Korkean teknisen laadun lisäksi Camelbak panostaa tuotteissaan myös esteettiseen laatuun. Jokapäiväisessä käytössä oleva vesipullo värittää arkeasi iloisesti, kun valitset lempivärilläsi sävytetyn pullon. Treenikäyttöön suunnitellun juomapullon voit mätsätä vaikkapa lenkkariesi sävyihin, ja pirtein kuvioin koristeltu termosmuki lämmittää kehon lisäksi myös mieltä. Camelbak-juomapullot ja -reput on suunniteltu aktiiviseen ja menevään elämään – niiden avulla sammutat janosi niin arjessa kuin tiukoissakin hikitreeneissä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua