Mallisto

Suositut filtterit
35 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Cath Kidstonin suloiset laukut ja meikkipussit.

Cath Kidstonin tuotteet värikkäät ja osin vintage-henkiset tuotteet ovat jo monelle tuttuja. Catherine eli Cath  Kidston avasi ensimmäisen oman kauppansa Lontoossa vuonna 1993, ja sen jälkeen hänen tuotteidensa suosio on kasvanut huikeaa vauhtia. Vuonna 2013 hänen kauppojensa määrä oli jo 136, ja niistä neljä sijaitsi Kiinassa. Nykyään yritystä pidetään yhtenä vaikuttavimmista ja omaperäisimmistä suunnitteluyhtiöistä.

Yrityksen tuotteet erottuvatkin heti joukosta. Ne tunnistaa muun muassa suloisista kukkakuoseista ja muista näyttävistä printeistä. Monet tuotteet ovatkin ihania väriläiskiä, jotka tuovat hymyn niin käyttäjän kuin kaikkien muidenkin huulille. Ne soveltuvat erinomaisesti arkeen ja katumuotiin, mutta voit piristää niillä työkavereidesi päivää toimistolla. Löydät meiltä Zalandolta monikäyttöiset laukut, lompakot ja erilaiset meikkipussit, jotka lukeutuvat Cath Kidstonin suurimpiin hittituotteisiin.

Laukkuja on monia malleja ja moniin eri käyttötarkoituksiin ‒ niin reppuja, ostoslaukkuja kuin olkalaukkujakin. Pääset valitsemaan lukuisista eri väreistä, printeistä ja teemoista. Eikä laukkuja voi todellakaan olla koskaan liikaa. Matchaava laukku viimeistelee asusi, tai sillä saa aivan uudenlaisen ilmeen vanhoille vaatteille. Kaunis laukku voi olla juuri sen oman asukokonaisuutesi huomiota herättävä keskipiste.

Laukkuja eri käyttötarkoituksiin

Olkalaukkuja löytyy sekä isompina että pienempinä malleina. Isot ja tilavat olkalaukut ovat erityisen käyttökelpoisia kiireisessä arjessa ja silloin, kun mukanasi on paljon kannettavaa. Ne ovat hyvä valinta myös pienten lasten vanhemmille. Vetoketjulliseen taskuun sujahtavat vaikka avaimet ja kännykkä, jolloin ne ovat helposti löydettävissä eikä sinun tarvitse penkoa laukkusi koko sisältöä. Säädettävällä hihnalla saat laukun juuri oikealle korkeudelle.

Kun sinulla on paljon kannettavaa, voit valita ison olkalaukun lisäksi myös ostoslaukun tai yönyliyöpymiseen suunnitellun laukun. Ne on suunniteltu helpottamaan arkeasi, mutta ne myös näyttävät hyviltä. Isot laukut ovat jälleen trendikkäitä. Lisäksi oma ostoslaukku on aina ekologinen valinta. Muovipussien ostamatta jättäminen on arjen ekoteko. Laukkuja saa monissa eri väreissä ja printeissä, joten sinun tarvitsee ainoastaan valita oma suosikkisi.

Löydät valikoimastamme myös Cath Kidstonin pienemmät olkalaukut, jotka sopivat hyvin arkikäyttöön. Jos ihastut tiettyyn kankaaseen, voit ostaa vaikka useamman eri laukun samasta mallistosta. Tai kokeile eri värejä ja printtejä, jolloin sinulla on taatusti laukku, joka sopii päivän asukokonaisuuteen. Laukut ovat ihania väriläiskiä, jotka antavat persoonallisen twistin myös muuten hillittyyn ja klassiseen tyyliin.

Pirteät reput, meikkipussit ja lompakot

Cath Kidstonin reput ovat täydellinen valinta  ostoksille, töihin, festareille tai puistopiknikille. Kädet pysyvät vapaina, ja pienempäänkin reppuun mahtuu yllättävän paljon tarpeellista tavaraa.

Löydät reppuja myös lapsille, ja uusi reppu onkin mukava – ja tarpeellinen – lahja niin omalle lapselle, kummilapselle tai sukulaislapselle. Mukavuutta lisäävät pehmustettu selkätuki sekä olkahihnat, joiden tulee olla tarpeeksi leveät, jotta ne eivät paina lapsen selkää. Kestävästä materiaalista valmistetut olkahihnat lisäävät käyttömukavuutta ja säädettävyys lisää repun käyttöikää.

Olisiko sinun aika vaihtaa lompakkoa tai hankkia uusi meikkipussi? Cath Kidstonilta löydät valikoiman todella ihastuttavia lompakoita ja meikkipusseja, joilla saat taatusti piristettyä mieltäsi. Voit myös hankkia laukun ja lompakon samasta mallistosta, jolloin ne sointuvat hauskasti yhteen. Hyvästä meikkipussista löydät tarvitsemasi tuotteet helposti, ja pienet meikkipussit sujahtavat laukkuusi, jolloin voit korjata meikkiäsi päivän mittaan. Kotiin kannattaa valita hieman isompi meikkipussi, jotta sinne mahtuu enemmän kosmetiikkaa. Lompakot ja meikkipussit ovat myös hyviä lahjaideoita, esimerkiksi kumppanillesi tai ystävillesi. Monet tuotteista ovat jo valmiiksi kohtuuhintaisia, ja sen lisäksi löydät sivultamme monia huipputarjouksia.