Catwalk Junkie on suloinen ja asennetta pursuileva amsterdamilaisbrändi. Ja kuten merkin nimikin sen kertoo: sen luojat ovat koukussa muotivirtausten seuraamiseen, joten Catwalk Junkie on myös ehdottomasti ajan tasalla! Inspiroidu siis amsterdamilaisista katutyyleistä ja ryhdy luomaan herkullisen trendikkäitä asukokonaisuuksia.

Catwalk Junkie hallitsee makeat printit

Catwalk Junkie tunnetaan toinen toistaan tyylikkäämmistä yläosista. Monien juju on nerokas printti: paitoihin painetut lauseet välittävät positiivista asennetta täynnä olevia viestejä! Niiden rinnalla nähdään somia paitoja, joiden juju on hauskassa graafisessa kuosissa tai trendikkäässä kuvaprintissä. Muotoilultaan paidat noudattavat katumuodin parhaita perinteitä, joten löydät valikoimasta niin klassisia collegepuseroita kuin rentoja t-paitojakin. Päästä siis paitasi pääosaan, ja yhdistä se vaikkapa mustiin, revittyihin skinny fit -farkkuihin ja skeittitennareihin. Viimeistele ilme nahkarotsilla ja pyöreillä aurinkolaseilla! Printit ja selkeät kuosit ovat myös merkin makeiden, minimalistista tyyliä edustavien mekkojen juju. Ne vaativat seurakseen ainoastaan elegantit tennarit ja makean lippalakin, ja trendikäs tyyli on valmis.

Catwalk Junkien topit ja t-paidat ovat suloisen naisellisia

Catwalk Junkien tyyliin voi luottaa myös silloin, kun tilanne vaatii hienostuneempaa otetta. Amsterdamilaiset designerit osaavat nimittäin myös kauniisti laskeutuvien toppien ja somien t-paitojen luomisen. Tyylikkäissä topeissa pääosassa ovat trendikkäät, hienostuneet printit, kun taas siroissa paitapuseroissa ja t-paidoissa leikitellään kevyillä materiaaleilla ja kauniilla kuvioilla. Kevyet yläosat sopivat erinomaisesti chinojen ja ballerinojen seuraan, mutta ne toimivat myös loistavasti Catwalk Junkie -hameiden ja sirojen kävelykenkien seurassa. Brändin hameet ovat yleisilmeeltään minimalistisia, ja niiden juju on imarteleva tai vähintäänkin kiinnostava leikkaus. Puseroiden ja toppien lisäksi ne sopivat loistavasti collegepaitojen ja tennareiden seuraan.

Tutustu myös