Mallisto

58 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etsitkö uusia luottofarkkuja tai tulevaa t-paitasuosikkiasi? Onko haussa uusi puku juhlakäyttöön, asiallinen vaatekerta toimistotöihin tai katu-uskottava ilme kulttuuririentoihin? Pitkän linjan ranskalaisbrändi Celion tuotevalikoimaan kuuluvat modernin mutta perinnetietoisen miehen vaatteet ja asusteet aina rennoista sporttivaatteista urbaaniin katumuotiin ja ajattomiin juhlapukeutumisen klassikoihin.

Celio on luotettu ranskalainen muotivalmistaja, jonka tavoitteena on tarjota jokaisen miehen vaatekaapille ja lompakolle sopivaa, aikaa kestävää muotia. Brändin historia ulottuu vuoteen 1978, jolloin ranskalaisveljekset Marc ja Laurent Grosman ryhtyivät luotsaamaan Pariisin Saint-Lazaren muotikadulla sijaitsevaa perheyritystä. Celio-brändi näki päivänvalon vuonna 1985 ja aloitti voittoisan maailmanvalloituksen, jonka tuloksena se toimii tänä päivänä kuudella eri mantereella yli tuhannen myymälän voimin.

Celio vaatettaa modernin miehen perinteisellä ranskalaisella laadulla

Celion arkivaatemallistoon kuuluvat kaikki miesten pukeutumisen peruspilarit aina laadukkaista alusvaatteista ja t-paidoista farkkuihin, neuleisiin ja huppareihin. Kokoelmien vähäeleinen värimaailma on sekoitus ajattomia perussävyjä ja raikkaan ilmeikkäitä tehovärejä. Trendikkään arki-ilmeen täydentävät kankaiset selkäreput ja olkalaukut, kevyet puuvillahuivit ja kestävät nahkavyöt.

Hienostunut juhlailme Celion tyyliin syntyy huolella räätälöidystä tummasta puvuntakista ja -housuista, napakasti istuvasta kauluspaidasta sekä kokonaisuuden viimeistelevästä vyöstä ja solmiosta. Rentoihin illanistujaisiin voit pukea pikkutakin ja kauluspaidan alaosaksi esimerkiksi hyvin istuvat tummat farkut tai sammarit, ja 70-luvun tunnelmaa henkivä poolokaulus pikkutakin alla on ryhdikkään ilmeikäs, smart casual -tyylinen valinta.

Celio pitää huolen myös siitä, ettei tyylisi himmene viileälläkään ilmalla. Monikäyttöisen muodikkaat parkatakit pitävät lämpimänä niin rennon ulkoilmaihmisen kuin katujen kuumimman hipsterinkin. Astetta elegantimpaa keikarityyliä suosiva voi valita takiksi esimerkiksi linjakkaan trenssin, ja käytännöllisen sporttityylin mies löytää talvisuosikkinsa tyylikkäistä toppatakeista. Kokonaisuuden viimeistelevät pipot, kaulahuivit ja muut lämpimät asusteet, joiden sävyn tyylitietoinen talvipukeutuja valitsee esimerkiksi kenkien tai laukun väreihin sopivaksi.

Tutustu myös