Mallisto

Suositut filtterit
2 332 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Yhdysvaltalainen Champion-merkki valmistaa rentoja mutta toimivia ja tyylikkäitä arki- ja urheiluvaatteita. Mallistosta löytyy pehmoisia collegehousuja ja -paitoja koti- ja urheilukäyttöön –valikoimassa ovat myös ihanat collegemekot! Kaikkien kaapista tulee löytyä ainakin collegetakki kokopitkällä vetoketjulla, sillä vaatteelle löytyy aina varmasti käyttöä.

Jos jokin merkki tietää huppareista kaiken, niin Champion, sillä merkki valmisti maailman ensimmäiset hupulliset collegepaidat jo viime vuosisadan alussa! Champion-vaatemerkin perustivat vuonna 1919 veljekset Rochesteristä, New Yorkista. Tuolloin urheiluun suunnitellut vaatteet eivät olleet kaikkien saatavilla. Champion ajatteli myös moderneja urheilevia naisia vuosisadan alussa, sillä se valmisti kautta aikojen ensimmäiset urheiluliivit. Tukevien urheiluliivien lisäksi merkin valikoimista löytyvät hupparit ovat taattua osaamista ja laatua.

Championin rentoa katumuotia

Championin muodikkaat lenkkitossut sopivat käytettäväksi kaupungissakin, sillä juuri nyt kuuminta muotia onkin pukeutua lenkkareihin ja urheilutrikoisiin. Lämpimät verkkarit auttavat pitämään liikkujan lihakset lämpimänä ennen urheilusuoritusta ja tyylikkäästi viimeisteltyjen vaatteiden yksityiskohtina on joko pieni brodeerattu logo tai toisinaan suuri painatus tuotemerkkiä korostaen. Merkin valikoima kattaa niin naisten ja miesten kuin nuorison ja lastenkin arkivaatteet. Värivalikoima on laaja sinisestä ja punaisesta harmaaseen ja pinkkiin, mutta malliston päävärinä korostuu klassinen kaikkeen sopiva musta.

Treenivaatteille on olennaista, että ne on valmistettu joustavista teknisistä materiaaleista, jotka kestävät pesua ja kuivuvat vauhdilla. Tekninen materiaali siirtää myös tehokkaasti hikeä pois iholta, jolloin liikkuja pysyy viileänä. Championin treenitrikoot ja -paidat täyttävät nämä vaatimukset.

Merkin perusvaatteet ovat monen vaatekaapista puuttuva ja jatkuvasti uusimisen tarpeessa oleva palanen. Championin collegehousut ovat huikean mukavat niin lenkkivaatteena kuin sohvalla kotona loikoillessa. Ja kukapa ei keksisi käyttöä laadukkaalle mustalle perus-t-paidalle?

Yhdistät helposti