Suositut filtterit

Champion on urheilumuodin mestari, jolla on hupparit hallussa. Brändi on aurannut urheilumuodin uraa edellä kävijän asenteella jo lähes sadan vuoden ajan. Champion Reverse Weave on merkin mallisto, jossa klassiset mallit ja tekniikka ovat saaneet uuden muodon moderneissa väreissä ja kuvioissa.

Feinbloomin veljekset perustivat yrityksen, josta myöhemmin tuli Champion, 1919 Rochesterissa. Jo 20- ja 30-luvuilla, kun yliopistourheilu nosti päätään, merkin laadukkaat verryttelyhousut ja -paidat tulivat maanlaajuisesti suosituiksi. Champion oli osakseen tekemässä historiaa myös koripallon kultaisella aikakaudella 90-luvulla, jolloin se vaatetti jopa 27 NBA-joukkuetta ja Barcelonan olympialaisissa kultaa voittaneen Yhdysvaltojen Dream Teamin! Championin näpeistä on syntynyt urheilumuodin tärkein vaatekappale: huppari. Myös hengittävä nailon-mesh-kangas on Championin keksintö.

Champion Reverse Weave on urheilumuodin klassikko

Reverse weave -tekniikka luotiin, jotta ehkäistäisiin paidan kutistuminen. Reverse weave -tekniikan pyrkimys on estää vaatteen pystysuoraa kutistumista, jonka innovaatio estää kääntämällä kuidut vaakasuuntaan. Lisäksi tekniikassa pyritään välttämään myös vaakasuuntainen kutistuminen, jolloin fleece-kuidut käännetään ylösalaisin niiden valmistushetkellä. Samalla toissuuntaista kutistumista estävät paitoihin ommellut sivupaanelit ja housujen haaraakiilaan ommellut paneelit. Ensimmäinen collegepaita, sellaisena kuin me sen tunnemme, syntyi Championin Reverse Weave -tekniikalla 1938.

Champion Reverse Weave -vaatteet henkivät retroa urheilumuotia vain hitusen, sillä ne ovat erittäin moderneja. Yhdistä kuviollinen tai kirkkaanvärinen collegepaita farkkuihin ja merkkitennareihin, etkä tarvitse muuta. Treeneihin meno ja treeneistä paluu tuntuu paremmalta samaa sävyä olevissa verryttelypaidassa ja -housuissa, ja sama univormu sopii myös viileään katutyyliin sellaisenaan. Ja miten olisi baseball-takki ja klassinen t-paita tuomaan rentoa fiilistä kaupunkikierrokselle?

Erityisesti muodin edelläkävijät ja trendien asiantuntijat, jotka inspiroituvat musiikista ja 90-luvun katumuodista ovat löytäneet Champion Reverse Weave -vaatteet uudelleen. Ota sinäkin koppi tästä ultraviileästä trendistä!

Yhdistät helposti