Miehet
Lapset

Mallisto / Chinese Laundry

Merkki
Hinta
1 tuotetta
Lajittelu :

Korkeat korot ja sirot leikkaukset pitävät pintansa naisellisen kenkätyylin koukkuina. Ja miksipä eivät pitäisi, sillä hehkeät popot ovat stailistimme ehtymättömiä inspiraation lähteitä. Chinese Laundry tuntee tyylimuusan stailauksen niin lomakuosissa kuin toimistoasussa: avokkaat ovat aurinkoista tyyliä parhaimmillaan ja loaferit pelastavat office-tyylin kenkäkriiseiltä. Kun satsaat vaatekaappiisi alati pinnalla pysyviä luottojalkineita, arjen asukoodia on helppo päivittää tilanteen mukaan. Siluettimaiset kengät ovat luottotyylin ytimessä!

Chinese Laundry on leikkisän ja itsevarman kenkätyylin huipulla

Lights, camera, heels - arjen simppeleinkin asu ryhdistyy mielenkiintoisten korkokenkien myötä. Chinese Laundryn korkkareissa meitä viehättävätkin katu-uskottava linjakkuus ja romanttiset kuosittelut. Flat-pohjaiset ja pienellä korolla varustetut popot pitävät pintansa myös arjen vikkelässä tyylissä, jossa pienet yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa. Yllätyksellinen stailaus onkin helppo rakentaa naisellisen vahvojen tärppien johdolla. Vuosikymmenten ajan uraa uurtaneiden mallistojen helmet puhuttelevatkin persoonallisesti. Ovatko modernit kukkamekot, boheemit printit ja luonnonkuidut ominta stailaustasi? Miksaa asuun maanläheisen väriset nyöriavokkaat tai matalakantaiset pistokkaat, kun etsit romanttisen tyylin skarppia viimeistelyä. Tai puhuttelevatko katutyylin rohkeat kuosit, denim ja nahkatekstuuri enemmän? Siinä tapauksessa sirokorkoiset kengät ja rennommmat loaferit nostavat tyylin lämpötilaa hetkessä.

Ota haltuun ketterän kenkätyylin aakkoset

Miksaa suosikkiasuusi sähäkät asennekengät ja muista tyylin lomapäivitys, ja kenkäkaapin kulmakivet ovat kunnossa. Kun etsit ajatonta ja hetkessä päivittyvää asua, kokoa nilkkapituisten housujen ja korkeiden korkojen kombo. Siniset farkut ovat ajankohtainen valinta korkkarityyliin niin kaupungille kuin huolettomaan loma-asuun. Slim fit -farkut ovat supernaiselliset niin avokkaiden kuin korkosandaalien kanssa, ja revitty denim tuo asuun katutyylin rouheutta. Naisellisten kenkien muotovaliot ovat paikallaan myös helmojen parina. Valitse rantamekon pariksi korolliset sandaalit ja mätsää maksimekon kaveriksi nyörikorkkarit. Viimeistele asu pienellä käsilaukulla ja kevyellä päällystakilla, ja yhdistelmä toimii myös yllättävissä illanvietoissa. Näyttävät sandaalit vaativat parikseen mätsäävät asusteet: isot statement-korvikset, aurinkolasit ja kevyet huivit ovat aurinkoisen tyylin pikapäivittäjät.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista