Katalogi

Suositut filtterit

Chiquelle-vaatteet – modernin tyylin rakennuspalikat

Ruotsin pääkaupungista vuonna 2012 lähtenyt, nykyään maailmanmarkkinoita kovaa vauhtia valloittava Chiquelle on yksi Pohjoismaiden merkittävimpiä brändejä tänä päivänä - vaatteita myydään yli 70:een maahan. Modernien ja tyylitietoisten naisten suosima merkki todella tietää mitä se tekee suunnitellessaan vaatteita, jotka korostavat naisellisuutta parhaalla mahdollisella tavalla. Uusien tyylisuuntausten aallonharjalla ratsastava merkki haluaa tuoda jokaisen arkeen ripauksen luksusta ja tämä missio on tuonutkin brändille palkkioita sekä tunnustusta vuosien varrella.

Brändin tyylissä on vivahde Pariisin katumuotia. Vaatteet ovat yhdistelmä näyttäviä kaula-aukkoja, imartelevia siluetteja ja herkullisia värejä. Jokaisesta tuotteesta löytyy omanlaisensa katseen kiinnittävä aspekti – oli se sitten ihana pitsi, vyötäröä korostava rusetti, mekon helmaa keventävä halkio tai avoin selkä. Ne on luotu itsevarmoille pukeutujille ja mahdollistavat omalla persoonallisella tyylillä leikittelyt.

Pukeudu siis rohkeasti ja juuri niin kuin haluat. Tutustu Zalandon laajaan Chiquelle-mallistoon ja tee vaatelöytöjä, jotka erottavat sinut massasta.

Chiquelle-mallisto on apunasi luomassa upeita asukokonaisuuksia

Zalandon Chiquelle-mallisto on niin laaja, että sieltä löydät näyttävät vaatteet niin kotiarkeen kuin virallisempiinkin tilaisuuksiin. Tarjolla on niin mekkoja, housuja, hameita, paitoja kuin takkejakin, joita yhdistellä mieluisiksi asukokonaisuuksiksi. Brändi ei siis jätä sinua pulaan, olipa kyse sitten työhaastattelusta, tärkeistä juhlista, illalliskutsuista tai vain rauhallisesta kotipäivästä.

Yhdistä tyylikkäät hameet kauniiden paitojen kanssa. Pitkä hame ja esimerkiksi korkeavyötäröinen toppi takaavat huolitellun vaikutelman, vaikka olisit käyttänyt aikaa aamulla peilin edessä vain joitakin minuutteja. Illan viiletessä voit pysytellä lämpimänä lisäämällä yhdistelmään lämpöisen neuleen tai vaihtamalla hameen housuihin, joita Chiquellellä on tarjolla useaa eri mallia – keinonahkaisia, trumpettilahkeisia ja kevyitä kangashousuja. Juhliin voi pukea upean kotelomekon tai kauniisti tanssin tahtiin hulmuavan haalaripuvun. Viileämmät säät selittää klassisessa neulemekossa.

Väripalettiin mahtuu niin kirkkaanpunaista, syksyisen oranssia, sähkönsinistä kuin klassista mustaakin – kukkakuosia tietenkään unohtamatta. Tutustu Zalandon Chiquelle-vaatteisiin ja ratkaise asukriisisi näillä luotettavilla sekä raikkailla uutuuksilla, jotka varmasti kääntävät katseita, minne ikinä menetkin.

Chiquelle – vaatteet, joiden laatu kompensoi määrää

Vaatekaappiin ei tarvitse kerätä mittavaa vaatearsenaalia, vaan riittää, kun löytää muutaman laadukkaan luottotuotteen, joita hyödyntää arjen monissa tilanteissa. Merkki pyrkiikin tarjoamaan juuri tällaisia ajattomia, mutta silti trendikkäitä ikisuosikkeja, jotka kestävät käyttöä ja tuntuvat mukavilta päällä vielä pitkänkin ajan jälkeen.

Brändin vaatteet on valmistettu tasokkaista materiaaleista, jotka hengittävät helteillä ja mukailevat liikkeitä. On pehmeää ja istuvaa polyesteriä, muotonsa säilyttävää joustinneulosta ja lujaa puuvillaa. Mekkoja, jotka laskostuvat kauniisti vuodesta toiseen, paitoja, jotka eivät nukkaannu ja neuleita, jotka suojaavat viimaisella säällä kaulankin korkeiden kauluksiensa ansiosta. Ja kun suosikkihamettaan tai lempihousujaan vielä huoltaa annettujen ohjeiden mukaan, eivät väritkään haalistu pesussa.

Panosta siis tuotteisiin, jotka istuvat kuin toinen iho ja tuovat esiin parhaat puolesi. Chiquelle-vaatteet ovat juuri tätä. Niissä on helppo tuntea olonsa itsevarmaksi ja mukavaksi. Zalandon valikoimasta löytyy eri tyylisiä, mallisia ja kokoisia tuotteita jokaisen uniikin pukeutujan tarpeisiin. Tule tutustumaan ja tekemään löytöjä.