Mallisto

28 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Haetko trendikkäitä ja laadukkaita kenkiä lapselle? Tasokas Clic! toteuttaa eloisaa espanjalaista kenkäsuunnittelua tytöille ja pojille. Pienet lapset tepsuttelevat sen kivannäköisissä kengissä turvallisesti. Muodikkuus on tietysti erittäin tärkeä juttu isommille lapsille.

Tahtoisitko tyttömäiseen röyhelömekkoon trendikkäät ballerinat? Tämän tapaiset suosikkikengät ovat usein myös Suri Cruisen jalassa. Jos puserossasi tanssivat vaikkapa vallattomat perhoset, nätit tennarit ja farkut sopivat tyyliisi mainiosti. Todennäköisesti jalkineesi saavat runsaasti ihailevia kommentteja muiltakin tytöiltä! Oletko erityisen trenditietoinen? Kouluikäiset lapset ovat ymmärrettävästi tarkkoja tyylistään. Ehkä yhdistäisit muodikkaat hapsunilkkurit, kuviolliset kangashousut ja coolin parkatakin. Clic! tekee poikien kenkiä kätevillä tarroilla varustettuna. Ne toimivat hyvin yhdessä reilujen ulkoiluhousujen ja -takkien kanssa.

Clic! luo huippumuotia päiväkotiin ja koulutielle

Oletko ihastunut huippumuodikkaaseen eläinkuosiin? Clic! leikittelee iloisesti erilaisilla kuoseilla ja yksityiskohdilla. Jokaisen tytön täytyy saada pientä kimallusta juhlaan, mutta tarvitaan sitä arjessakin! Jalkineiden pinnoissa on hohtavaa hienostelua ja suurikokoisia kukkasomisteita. Yhdistä kenkien kimaltavat kohdat vaikka printtipaidan kuvioiden seuraksi. Jos vaatteisiisi on kuvioitu huikeaa tähtisadetta, sehän voisi toistua kengissäkin! Poikien jalkineissa on raikkaita tehosteita ja sporttisia yksityiskohtia.

Brändin värit ovat kauniita. Clic! on laittanut niihin suloisia pastelleja, joilla tyttömäinen asu täydentyy. Klassiset sävyt on helppo yhdistellä räväköiden vaatteiden kanssa. Voit tehdä myös yksivärisiä asukokonaisuuksia, joita tehostat pirteän näköisillä asusteilla. Poikien jalkineissa on perinteisiä sävyjä ja piristävää värikylläisyyttä.

Valitse samantapaisia tehokeinoja kenkiin ja vöihin. Esimerkiksi lasten vöissä on koristeina punoksia ja rohkeita niittejä. Niiden pinnat voivat myös kimaltaa kuin salaperäinen tähtitaivas. Huiveissa on kukkia ja hienoja kuvioita, jotka käyvät hyvin kenkien kavereiksi. Samantyyppiset hatut ja käsineet täydentävät kokonaisuuden. Poikien reput ja lippikset piristävät vaatetusta.

Yhdistät helposti