Mallisto

Suositut filtterit
119 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etsitkö erilaisiin tyyleihin inspiroivaa brändiä ahkeran uranaisen elämään? Closet on brittibrändi, jolla on hallussaan avaimet kauneimpien carderobien rakentamiseen! Se tekee uusista trendeistä astetta enemmän, voit luottaa olevasi tyylikäs sen ihanasti istuvissa vaatteissa.

Hiukkasen jännittää valita sopiva asu ensimmäiseen työpäivään maisemakonttorissa, vai mitä? Kun päässäsi pyörii tuhat ideaa, mikä ihme niistä on se oikea? Olisiko valintasi vartalonmyötäinen trikoomekko elegantin vajaamittaisilla hihoilla? Sehän toisi sääretkin kauniisti esille. Ihailetko myös herttuatar Catherinen suosimia leikkauksia, kuten täydellisesti istuvaa yläosaa ja lumoavasti levenevää helmaa? Tällaisessa mekossa kelpaisi istahtaa toimistotuolille! Ehkä päädytkin trendikkääseen haalariin, jonka ylä- ja alaosa ovat täysin erilaista kuosia. Huomasit varmaan, että Closet on varautunut todella hyvin naisellisiin mielenmuutoksiin.

Closet vie feminiiniset ideat uudelle tasolle

Tämän brändin naisten vaatteissa näkyy ensisilmäyksellä hyvä istuvuus. Erilaiset vekit pitävät leveähelmaisen asiatyylisi hallinnassa. Pehmeämmät laskokset hakevat huomiota silmiä hivelevänä kangasmerenä. Läpikuultavuus ja pitsit ovat juhlamekkojen kohokohtia. Closetin esteettisten kuvioiden täyttämät kuosit herättävät naisen haaveet ja unelmat henkiin! Niissä hehkuvat salaperäisten puutarhojen näyttävimmät kaunottaret mutta myös herkän hempeät niittykukat. Kumpiin sinä rakastuit?

Lontoolaisbrändin värimaailma ei ujostele! Joukossa on raikkaita ja feminiinisen herkkiä väriyhdistelmiä. Niihin voit tyylikkäästi yhdistää esimerkiksi yksivärisiä bleisereitä ja neuletakkeja. Voimakkaiden värien syvää hehkua on vaikea vastustaa hienostuneissa juhlavaatteissa. Voit käyttää kaupunkityylin kontrasteihin ryhdikkäitä raitoja, mutta kokeile myös kolmiväriseen asuun kivaa kukkahelmaa!

Closetin vaatteet huhuilevat seuraansa kuuluisien kenkäsuunnittelijoiden häikäiseviä luomuksia! Korolliset kultaa ja hopeaa heijastavat juhlakengät tekevät naisen biletyylistä näyttävän. Korosta arastelematonta ilmettä rohkeasti kimaltavilla iltalaukuilla. Toki löydät metallinkiiltoa myös katutyyliin nilkkureista ja tennareista, joissa on voimakkaampiakin värejä vaikkapa kirjavan hameen ja pelkistetyn päällystakin seuraan.

Yhdistele ja sekoita