Katalogi

Suositut filtterit
74 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Naisten mekkoja ja hameita valmistava brittiläinen Closet suhtautuu vaatteisiin kuin jännittäviin tarinoihin. Hulmuavista helmoista, mielikuvituksella piirretyistä kuoseista ja laadukkaista kankaista hahmottuu kertomuksia muodin, muotoilun ja luovuuden liitosta, mutta lopullisen tarinan vaate saa vasta sinun ylläsi. Ihanan mekon siivittämät ensitreffit ja viimeinen hidas kutovat tarinaan romanttisia säikeitä, aurinkoinen piknik ystävien kanssa kirjailee naurun kultaamia muistoja ja kävely öisen kaupungin halki villatakki mekon päälle käärittynä lisää tarinaan ripauksen kesäyön taikaa. Millaisen tarinan sinun uusi lempimekkosi saa?

Lontoolainen mekko- ja hamemuodin edelläkävijä Closet on yhdistelmä juhlavuutta ja arkisuutta, näyttävyyttä ja minimalismia sekä lukemattomia erilaisia helmoja aina minipituisista nilkkamittaisiin ja hulmuavan väljistä tiukasti istuviin. Vuonna 1996 perustetun brändin kaikki vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan edelleen Lontoossa, jonka asema yhtenä maapallon muotipääkaupungeista näkyy vaatteiden urbaanissa ilmeessä ja luovassa muotokielessä. Closet on itsevarman naisellisuuden, vangitsevien printtien ja kauniiden siluettien luoja, jonka mekot hurmaavat muotitietoisia naisia ympäri maailman.

Closet-mekot henkivät muodin, persoonallisuuden ja feminiinisyyden juhlaa

Etsitkö näyttävää mekkoa tärkeisiin juhliin, monikäyttöistä puolihametta arkeen, asiallista ilmettä toimistoon tai kenties uutta lempimekkoa kesähelteille? Closetin juhlamekot varastavat huomion hienostuneilla materiaaleillaan ja tyrmäävällä istuvuudellaan. Varustaudu juhlan keskipisteeksi esimerkiksi tiukkalinjaisella mustan ja hopean sävyisellä mekolla yhdistettynä hopeisiin korkokenkiin. Tyylikkäät puolihameet muuntautuvat joka tilanteeseen paitaa ja asusteita vaihtamalla – esimerkiksi musta vekkihame antaa rentoon ruutupaitaan yhdistettynä huolettoman preppy-ilmeen, kun taas vaalean silkkipaidan ja kultakorujen kanssa se muuttuu elegantin ajattomaksi vaatteeksi. Closet tunnetaan myös suurista, hurmaavista printeistään, joiden aiheet vaihtelevat värikkäistä kukkakedoista aasialaistyylisiin ornamentteihin ja vahvoista värikylläisistä kontrasteista minimalistisiin geometrisiin linjoihin.

Closet luo modernille naisille valloittavia, rentoja ja tyylikkäitä helmoja, jotka punovat kanssasi kauniita kertomuksia elämän kaikista hetkistä.

Yhdistät helposti