Katalogi

Suositut filtterit
45 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Club Monaco tarjoaa ajatonta designia niin miehille kuin naisille. Merkin vaatteet ovat ajattomuudestaan huolimatta kiinni ajankohtaisissa trendeissä, joita se julistaa omalla persoonallisella tyylillään. Vaatteet huokuvat korkealuokkaista luksusta, ja ne onkin valmistettu hienoista materiaaleista, ja istuvuuteen on panostettu erityisellä hartaudella.

Monaco, jonka sinistä taivaanrantaa koristavat luksusjahtien mastot, voisi olla Club Monaco -merkin synnyinsija, mutta katse täytyykin suunnata lumiseen Kanadaan, nimittäin merkki syntyi Torontossa 1985. Kuitenkin ihaillessa Club Monacon kauniita vaatteita, silmiin väkisinkin syntyy kuva luksusta tihkuvasta jet set -elämäntyylistä. Suunnittelijoiden Joe Mimranin ja Alfred Sungin perustama merkki on juurtunut kuitenkin vahvasti New Yorkiin – designin mutkaton eleganssi ja suorat linjat kertovatkin newyorkilaisen tehokkaasta tyylistä.

Club Monaco tarjoaa sekä ajankohtaisia että klassisia vaatteita

Club Monacon tyylikkyyteen ovat ihastuneet myös arvostetut muodinvaikuttajat. Sijaitseehan merkin päämajakin New Yorkin Chelsean galleria-kaupunginosassa. Sen vaatteisiin pukeutuvat tyylillään erottuvat naiset ja miehet ympäri maailman.

Omintakeinen ja urbaani hienostuneisuus kuultaa erityisesti Club Monacon naisten vaatteista, jotka sopivat niin kiireiselle liikenaiselle, muotiblogeja kuluttavalle kotiäidille kuin tunnolliselle opiskelijalle. Naisellisuus ei katso ikää, taustaa tai paikkaa, ja naisellisuuden merkki onnistuu suodattamaan muotoiluunsa modernilla tavalla. Luo feminiinisen kevyt ja samalla vahva tyyli liehuvista trumpettihihoista ja skarpeista hameista. Poolokaulusneuleet ja ilmavat viitat ja liivit tuovat pehmeyttä suorien housujen, kauluspaidan ja terävien nilkkureiden muodostamaan tyyliin. Kuviolliset vapaa-ajan mekot voi sovittaa pitkien huivien ja myssyjen kanssa tennareihin. Moderni ja urbaani saa kohdata klassisen ja boheemin!

Miesten pukeutumisessa korostuvat klassiset neuleet ja collegepaidat, jotka voi sovittaa niin työtyyliin kuin vapaa-ajan huolettoman siistin tyyliin. Merkki tarjoaa kauluspaidat joka tilanteeseen, yksivärisinä tai hillityissä kuvioissa. Raitapaita ja chinot ovat rento ja klassinen vapaa-ajan look.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista