Katalogi

Suositut filtterit

COLOURWEARin vaatteilla laudalle kuin laudalle

Vuonna 2010 Göteborgissa perustettu COLOURWEAR, tai tuttavallisemmin CLWR, haluaa tuoda värikkään lautailumuodin kaduille ja mäkeen. Olitpa sitten lähdössä skeittaamaan tai laskettelurinteeseen, tällä valikoimalla pärjäät takuulla. Kestävyys, funktionaalisuus ja edullisuus ovat brändin keskeisiä arvoja ja se näkyy myös Zalandolla. Zalandon valikoimassa korostuvat värikkäät takit, paidat ja housut niin katu- kuin mäkiulkoiluun, vapaa-aikaa unohtamatta.

Hyvä mäkivaatetus kannattaa rakentaa oman lämmöntarpeen mukaan. Lämpimämmässä ilmastossa, ja jos olet taipuvainen kuumenemaan helposti, pukeudu kerroksittain vaikkapa tekniseen t-paitaan ja kuoritakkiin tai laita yllesi kunnolla eristetty takki ja housut. Pitkät alushousut takaavat myös alaraajojen lämmön. Paras lopputulos on sekä lämmin että hengittävä. Monissa COLOURWEARin takeissa on vetoketjuja myös tuuletuksen takaamiseksi. Fleece puolestaan huolehtii lämmönsäilytyksestä.

Jos lumilaudan sijaan skeittaat longboardilla, löytyy COLOURWEARilta myös katu-uskottavat Collegepaidat tai fleece-hupparit skeittipuistoon. Skeittaukseen sopii monenlainen tyyli, mutta kestävyys ja rentous ovat myös skeitin avainsanoja. Samat vaatteet käyvät myös lumilautailun afterski-ajanviettoon ja miksei kotona kaakaon äärellä istumiseenkin.

COLOURWEARIN vaatteet kiertävät myös mäessä

Ympäristöasiat ovat COLOURWEARille tärkeitä ja valikoiman tuotteilla pienennät myös hiilijalanjälkeäsi tyylistä ja hinnasta tinkimättä. Osassa valikoiman vaatteita on jopa 70 % kierrätettyä materiaalia. Polyesterin uudelleenkäyttö on hyvä tapa vähentää uuden muovijätteen syntyä. Monet yritykset pyrkivät käyttämään pelkästään kierrätettyä materiaalia tulevaisuudessa.

Kierrätystuotteiden valmistuksessa käytetään myös energiaa säästäviä tuotantoprosesseja ympäristövaikutuksen kutistamiseksi entisestään. Valitse COLOURWEARin laskettelutakit ja talvihousut kestävän kehityksen valikoimasta, niin vaatteiden kierto ei jää pelkästään sinun mäkikäyttöösi.

Kierrätetty polyesteri tehdään joko käytetystä polyesterikankaasta tai muusta muovijätteestä. Kierrätettynä polyesteri vähentää uuden muovijätteen syntymistä, ja siitä tehdyt vaatteet ovat kestäviä kuin uudet. Vesitiiviys ja hengittävyys on taattu myös näissä vaatteissa.

COLOURWEARin vaatteilla erotut rinteessä

Nimensä mukaisesti COLOURWEAR kiinnittää huomiota vaatteiden väritykseen. Rinteessä on tärkeää erottua taustasta jo turvallisuussyistä. Muut rinteen käyttäjät näkevät sinut viilettäessäsi mäkeä alas. Joshaluat tehdä vaikutuksen katutasossa tai vaikkapa afterski-loungessa, näillä vaatteilla olet takuulla tyylitietoisten silmään. Oranssi, punainen, vihreä ja sininen korostuvat mustilla osioilla tai yksityiskohdilla. Myös mustan ja valkoisen ystävät löytävät valikoimasta omansa. Erilaisetleikkaukset pitävät mielenkiinnon yllä.

Housujen korkea vyötärö huolehtii, ettei lumi livahda reunan kautta sisään. Veden kestävät ja erottuvat vetoketjut suojelevat taskuja ja tuuletusverkkoja, kun liikut märässä lumessa. Track-takeissa on irrotettava lumilukko, jotta takkia voi käyttää niin rinteessä kuin katutasossakin.

COLOURWEARin yksi painopiste on yhteisöllisyys. Brändillä on myös oma ambassador-ohjelma, jossa tuoteperheen ystävät voivat toimia yhteistyössä brändin kanssa toimien samalla tuotteiden testaajina. Tämä takaa käytännössä testattua laatua jokapäiväiseen käyttöön. On siis helppo löytää kokemusasiantuntijoiden lausuntoja myös COLOURWEARin vaatteista, kun monikansallinen ambassaor-ryhmä jakaa somessa tietoa tuotteista, joita kuka tahansa voi hyödyntää omassa arjessaan.