Innovatiivista ja modernia muotoilua, trendikkäitä väriyhdistelmiä ja näyttävää tyyliä – Colorado Denim luo muotia, johon kaikki rakastuvat! Lapsille ja nuorille upeita vaatteita tarjoava Colorado Denim on nimensä mukaisesti farkkujen ja denimin kiistaton asiantuntija.

1970-luvulta lähtien Colorado Denim on vaikuttanut intohimoisesti farkkujen maailmassa. Nykyisin huippumerkki valmistaa niin paidat, topit, housut ja päällystakit – kaikki ehtaa suunnittelua ja muodikasta tyyliä edustavina! Tervetuloa monipuoliseen Colorado Denim -maailmaan, josta löytyy tytöille ja pojille huikean tyylikästä pukeutumista!

Ihastuttava Colorado Denim tuo iloa ja pirteyttä pukeutumiseen

Farkut ovat Colorado Denim -merkin helmi ja erityinen silmäterä. Farkkuja löytyy kapeina slim fit -pillifarkkuina sekä suorilla straight leg -lahkeilla varustettuna. Farkkujen värimaailma on monipuolinen ja jännittävä, sillä perinteisen sinisen ohella näitä denim-ihanuuksia löytyy tummissa sävyissä, kulutettuna mustana, savuisen harmaana sekä raikkaan vaaleina sävyinä. Näistä jokainen nuori löytää taatusti uudet suosikkifarkkunsa omissa lempisävyissään!

Tyttöjen pukeutumista raikastavat kukkakuvioiset ja kirjavanväriset kuosit. Heleän t-paidan seuraksi sopii niin farkut kuin shortsitkin. Koko komeuden kruunaa kirkasvärinen huppari. Kylmän yllättäessä reisiin asti ulottuva parkatyylinen talvitakki karvareunuksisine huppuineen tuo lämpöä ja tyylikkyyttä lookiin. Poikien ehdottomat suosikit eli printtikuvioiset pitkähihaiset tuovat hauskuutta pukeutumiseen. Huumorilla sävytetyt iskulauseet, vaihtelevat kuvioinnit ja suuren maailman tyyliä tavoittelevat suurikokoiset logot sopivat erinomaisesti rentoon pukeutumiseen. Pitkähihaisen päälle vedetty avonainen Colorado Denim -collegetakki päästää komean kuvioinnin loistoonsa!

Käytännöllinen ja siisti, tyylikkääseen juhla-asuunkin sopiva Colorado Denim -neule on huippuvalinta jokaisen muotitietoisen vaatekaappiin. Näitä loistavalla tyylillä viimeisteltyjä neuleita on siis syytä varata vaatekaappiin useampiakin ja monissa eri väreissä. Niin housujen, hameen kuin shortsienkin kanssa toimiva yläosa pelastaa vielä monesta vaatepulmasta!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista